Aktywne Wpisy
szymski1 +87
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +87
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Tak, Julia pijąc drinki za hajs Oskara zwracała uwagę na Ciebie tylko sporadycznie, jako, że czuła jakąś odrobinę wdzięczności, że podwiozłeś ją na spotkanie z paczką swoim zardzewiałym, starym Oplem w gazie. Lakoniczne wypowiedzi, kilka słówek, za to z "pędzlakiem" język rozwiązany i ruchliwy niczym owsiki w Twoim gówniarskim odbycie.
Oh, cóż to się stało! Oskar wychodzi z baru i ucieka swoją 500 konną Panamerą, a Julia upojona drinkami płacze, bo nasz 190 centymetrowy, umięśniony Alvaro wybrał ciemnowłosą Amelkę! Odwozisz ją do domu i pomagasz trzymając ją kiedy rzyga, donosząc papier i ręczniki kiedy popuściła mocz będąc totalnie zachlaną.
No niemożliwe! Napita Julia prosi Cię, byś ją pocieszył, że pragnie męskiego ciepła i szalonego pindola w swojej jamie rozkoszy!
#przegryw
#stulejacontent
#stulejarskaankieta
#ankieta
Anoneczku kochany, co zrobisz?