Aktywne Wpisy
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Suchutkowy +13
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
Świetne jest to, że za każdym razem, gdy podchodzisz do komunii w niedzielę, miliony katolików mówi: „Panie, nie jestem godzien, abyś przyszedł do mnie, ale powiedz tylko słowo, a będzie uzdrowiona dusza moja". Wypowiadają tę homoerotyczną frazę, która wypłynęła z ust centuriona, szczerze zaangażowanego w homoseksualną relację ze swoim sługą. "
In ancient Roman religion, Vagitanus or Vaticanus was one of a number of childbirth deities who influenced or guided some aspect of parturition, in this instance the newborn's crying.[1] The name is related to the Latin noun vagitus, "crying, squalling, wailing," particularly by a baby or an animal, and the verb vagio, vagire.[2] Vagitanus has thus been described as the god "who presided over
Komentarz usunięty przez moderatora
Greki nie znam ale παῖς to Pais
Komentarz usunięty przez moderatora
I ponad 2000 lat nikt na to nie wpadł. Aż pewien Wykopek przytoczył naciąganą teorię...
Wg mnie
Do swojego kolegę też mówisz, "mój chłopiec" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jezus przez całą biblię ani razu nie potępił homoseksualistów, a to dziwne, bo akurat o rozwodach wspomniał.