Aktywne Wpisy
koronawirus +1377
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
ish_waw +337
@miknan rzucił fajne pytanie. Jeśli mielibyście się na stałe związać z jakimś kucykiem, który to by był i dlaczego? Możecie dorzucić obrazek :]
Komentarz usunięty przez moderatora
@Derp: mogłeś już rzucić obrazkiem :P
Edit: http://cdn.derpiboo.ru/media/BAhbBlsHOgZmSSJVMjAxMi8wOS8yNC8wOV8wM181NV8xMTVfMTA1MzY5X19VTk9QVF9fc2FmZV9yYXJpdHlfc2NyZWVuY2FwX2FfY2FudGVybG90X3dlZGRpbmcGOgZFVA/105369__safe_rarity_screencap_a-canterlot-wedding.JPG
(chyba przeginam z tymi skojarzeniami. Muszę odpocząć od kucyków) :(
Ogólnie jest teoria, że ulubiony kucyk jest odzwierciedleniem typu osoby z jaką chciałbyś się związać.
@Derp: te są fajne: 1 2
@niezarejestrowany: bardzo możliwe :) ja bym wybrał AJ ;]
@Pompidoub: Flateszaj chyba zbyt wstydliwa... :)
@niezarejestrowany: daty dokładnej premiery chyba jeszcze nie ma, w każdym razie kilka dni temu wyszło info, że jeszcze niecałe 30 dni.
Dlatego teraz czas na coś miłego. :) Jeśli miałbym już jakiegoś kucyka wybrać to byłaby to Applejack. Jest uczciwa, ważna dla niej jest rodzina, jest pracowita, pomocna i kochająca. Ma konserwatywne poglądy (pasuje