Aktywne Wpisy
robert5502 +150
Prawakom ostatnimi dniami wywalilo wszystkie bezpieczniki uwarunkowane religijną tresura. Obrażonych, urażonych i porażonych jest bez liku.. Dawno nie widzialem takiej histerii. Wszystko po fragmencie ceremonii otwarcia igrzysk, pozniej przy zawieszeniu lizusa Kurskiego "wstało " im jeszcze turbo.
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
dzem_z_rzodkiewki +391
Jak zaraz ludzie z roczników 1995-2005r nie zaczną rodzić więcej dzieci to z tego kraju nie zostanie nic za kilkadziesiąt lat.
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
Z takich klasyków to jeszcze chodziło mi po głowie Volvo 850, ale w tym samym budżecie kupiłem S60 z 2009 xD przegrałem
Jasne, właśnie piję, zdążyłem czy już się #!$%@?ła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
o ty #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)