Aktywista LGBT zdjął (ukradł) polskie flagi przed Ministerstwem Sprawiedliwości i na ich miejsce powiesił tęczowe. Prawdopodobnie doszło do zabawnej pomyłki, gość myślał, że to szpital, w którym chcą się odwiedzać #bekazlewactwa #bekazlgbt #4konserwy #teczowepaski #lgbt #polska
@Bomfastic idź, powieś sztandar lgbt na synagodze na Nowowiejskiej i zawstydź nas ich tolerancją. Czyny nie słowa!
Wracając zahacz o jakiś meczet. Oni też na pewno chętnie by powiesili tęczową flagę przed wejściem, tylko boją się opresji że strony polskich faszystów( ͡°͜ʖ͡°)
Szkoda, że Palestyńczycy nie mają tam żadnych praw i siedzą jak zwierzęta odgrodzeni murem
@MartinoBlankuleto: wybacz, nie da się w internecie walczyć o każdą pokrzywdzoną grupę na świecie. Ja skupiłem się żeby prostować kłamstwa o LGBT, a Ty jeżeli masz ochotę to wyjaśniaj kłamców w sprawie Palestyńczyków.
Przecież w Izraelu homoseksualiści mają więcej praw niż w Polsce.
... to wrzuć jakąś fotkę elgiebetów wieszających tęczową szmatę np. na Ścianie Płaczu czy na Makpeli , albo pokaż jakiegoś 'wesoło machającego' aktywistę do ludzi maszerujących w święto
@MojWlasciciel: no i czemu robisz jakieś śmieszne fikołki, ja po prostu prostuję kłamstwa i nie mam zamiaru nigdzie niczego wieszać. Kiedy ludzie twojego pokroju zrozumieją, że inne religie w Polsce to w całej dyskusji o LGBT nic nie znaczący procent, który nie ma siły przebicia w naszym kraju, żeby czegoś zabraniać.
Przypominam, że całkiem niedawno homoseksualizm stał się tak akceptowany. I obstawiam, że jeszcze za mojego życia większość religii nie
'wesoło machającego' aktywistę do ludzi maszerujących w święto Tamurz...
@RobertKowalski: jeżeli ktoś zaburza święto, które jest oparte na żałobie to jest debilem. Jeżeli ktoś zaburza ludziom spokojne życie to jest idiotą i wtedy nie obchodzi mnie czy jest to osoba LGBT.
Z tym, że ja mam wrażenie, że się w ogóle nie zrozumieliśmy. W Izraelu, jest oczywiste wsparcie osób LGBT, gdzie tutaj lecą komentarze, że Żydzi się oburzają o symbole LGBT
@Bomfastic jeśli ktoś tu nagina rzeczywistość to tylko i wyłącznie Ty. Ja chcę zalegalizowania związków partnerskich, bo sam na tym zyskam. Nie życzę sobie natomiast, żeby flagi mojego kraju były profanowane. kropka. Tak długo jak będę obrażany osobiście przez takie akcje nie mamy szans się dogadać. Ni c---a. Nie ustąpię ani o krok ludziom, którzy nie szanują flagi mojego kraju i lekką ręką obrażają uczucia religijne kilkadziesięciu milionów ludzi w tym
@MojWlasciciel: w dalszym ciągu wydaje mi się że wyimaginowana "kradzież" symboli narodowych to sto poziomów wyżej od publicznego wyzywania ludzi od pedofili, ale jak wiadomo prawak ma monopol na otrzymywanie obrażeń ideologicznych. przestańcie kreować Polskę na kraj jakichś p--d które urażone czują się od wszystkiego.
@MojWlasciciel: no trudno nie musimy się dogadywać. Ale może zastanów się dlaczego tak bardzo ludzi w Polsce obraża tęczowa flaga, jak się zastanowisz to polecam https://youtu.be/s8gON6SYST0 żeby skonfrontować swoje przemyślenia
@MartinoBlankuleto @HalBregg @MojWlasciciel Kradzież flagi narodowej to był jednak mega c-----y pomysł, wiadomo jaka jest sytuacja w społeczeństwie i to tylko podjudzi szerokie kręgi osób przeciwko LGBT, mógł po prostu przywiązać tęczową flagę do ogrodzenia czy coś. W każdym bądź razie społeczna szkodliwość tego czynu była mikroskopijna więc jeśli dostanie gorszą karę niż jakaś grzywna lub ewentualnie prace społeczne to będzie to skandal.
@MojWlasciciel: w dalszym ciągu wydaje mi się że wyimaginowana "kradzież"
Harosza dialektyka towarzyszu, towarzysz Lenin byłby z Was dumny. W pierwszym poście w temacie zdążyłeś zanegować jego treść używając cudzysłowia i wrzucając całość do worka pod
no trudno nie musimy się dogadywać. Ale może zastanów się dlaczego tak bardzo ludzi w Polsce obraża tęczowa flaga,
Bo jest symbolem homoseksualizmu, dla katolików tęczowa flaga jest symbolem grzechu. Używanie tęczowych wagin jako aureoli Marki Boskiej jest tak obrzydliwe że aż brak mi słów na komentarz. Zrozumcie wreszcie że wieszając tęczowe flagi na figurze Jezusa, zakłócając msze święte, robiąc jakieś heheszkowe pseudopielgrzymki do grobu Warneńczyka, którego ogłosiliście homokrólem wbrew wszystkim
Kradzież to kradzież. Wziął co nie jego, w dodatku flagę narodową.
@MojWlasciciel: z tego co czytałem nigdzie się z tą flagą nie oddalił ani nie miał zamiaru jej zabrać, także nie ma mowy o kradzieży, po prostu zdjął ją z mocowania, nawet w świetle prawa nie jest to kradzież.
Harosza dialektyka towarzyszu, towarzysz Lenin byłby z Was dumny.
Kradzież flagi narodowej to był jednak mega c-----y pomysł, wiadomo jaka jest sytuacja w społeczeństwie i to tylko podjudzi szerokie kręgi osób przeciwko LGBT, mógł po prostu przywiązać tęczową flagę do ogrodzenia czy coś. W każdym bądź razie społeczna szkodliwość tego czynu była mikroskopijna więc jeśli dostanie gorszą karę niż jakaś grzywna lub ewentualnie prace społeczne to będzie to skandal.
No popatrz, jak ja ukradnę to grozi mi więzienie, ale
#bekazlewactwa #bekazlgbt #4konserwy #teczowepaski #lgbt #polska
Czyny nie słowa!
Wracając zahacz o jakiś meczet. Oni też na pewno chętnie by powiesili tęczową flagę przed wejściem, tylko boją się opresji że strony polskich faszystów( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MartinoBlankuleto: wybacz, nie da się w internecie walczyć o każdą pokrzywdzoną grupę na świecie. Ja skupiłem się żeby prostować kłamstwa o LGBT, a Ty jeżeli masz ochotę to wyjaśniaj kłamców w sprawie Palestyńczyków.
... to wrzuć jakąś fotkę elgiebetów wieszających tęczową szmatę np. na Ścianie Płaczu czy na Makpeli , albo pokaż jakiegoś 'wesoło machającego' aktywistę do ludzi maszerujących w święto
@HalBregg: To samo napiszesz jak ktoś zostanie opluty? A może zadźgany nożem? W sumie to tylko jedna ofiara, nie ma co płakać.
Przypominam, że całkiem niedawno homoseksualizm stał się tak akceptowany. I obstawiam, że jeszcze za mojego życia większość religii nie
@RobertKowalski: jeżeli ktoś zaburza święto, które jest oparte na żałobie to jest debilem. Jeżeli ktoś zaburza ludziom spokojne życie to jest idiotą i wtedy nie obchodzi mnie czy jest to osoba LGBT.
Z tym, że ja mam wrażenie, że się w ogóle nie zrozumieliśmy. W Izraelu, jest oczywiste wsparcie osób LGBT, gdzie tutaj lecą komentarze, że Żydzi się oburzają o symbole LGBT
Ja chcę zalegalizowania związków partnerskich, bo sam na tym zyskam. Nie życzę sobie natomiast, żeby flagi mojego kraju były profanowane. kropka.
Tak długo jak będę obrażany osobiście przez takie akcje nie mamy szans się dogadać. Ni c---a. Nie ustąpię ani o krok ludziom, którzy nie szanują flagi mojego kraju i lekką ręką obrażają uczucia religijne kilkadziesięciu milionów ludzi w tym
przestańcie kreować Polskę na kraj jakichś p--d które urażone czują się od wszystkiego.
@MartinoBlankuleto: mógłbyś się zdecydować czy popierasz Palestynę czy nie chcesz islamu w Polsce?
Jeśli tu jesteś to miałeś farta. Minęliśmy się.
Z kiedy to zdjęcie?
@HalBregg
@MojWlasciciel
Kradzież flagi narodowej to był jednak mega c-----y pomysł, wiadomo jaka jest sytuacja w społeczeństwie i to tylko podjudzi szerokie kręgi osób przeciwko LGBT, mógł po prostu przywiązać tęczową flagę do ogrodzenia czy coś. W każdym bądź razie społeczna szkodliwość tego czynu była mikroskopijna więc jeśli dostanie gorszą karę niż jakaś grzywna lub ewentualnie prace społeczne to będzie to skandal.
Harosza dialektyka towarzyszu, towarzysz Lenin byłby z Was dumny.
W pierwszym poście w temacie zdążyłeś zanegować jego treść używając cudzysłowia i wrzucając całość do worka pod
Bo jest symbolem homoseksualizmu, dla katolików tęczowa flaga jest symbolem grzechu. Używanie tęczowych wagin jako aureoli Marki Boskiej jest tak obrzydliwe że aż brak mi słów na komentarz.
Zrozumcie wreszcie że wieszając tęczowe flagi na figurze Jezusa, zakłócając msze święte, robiąc jakieś heheszkowe pseudopielgrzymki do grobu Warneńczyka, którego ogłosiliście homokrólem wbrew wszystkim
@MojWlasciciel: z tego co czytałem nigdzie się z tą flagą nie oddalił ani nie miał zamiaru jej zabrać, także nie ma mowy o kradzieży, po prostu zdjął ją z mocowania, nawet w świetle prawa nie jest to kradzież.
napluj sobie pod nogi za takie
No popatrz, jak ja ukradnę to grozi mi więzienie, ale