Aktywne Wpisy
mango2018 +41
Mam nadzieję, że cała ta akcja z #poznan przyczyni się do zaostrzenia prawa do posiadania #bron
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
jadepobiegac +69
Zgadnijcie z jaka partia sympatyzował ten co strzelał w #poznan
Macie tylko jedna szanse.
Przynajmniej wyjaśnione po męsku co nie?
Macie tylko jedna szanse.
Przynajmniej wyjaśnione po męsku co nie?
Naprawdę nie interesuje mnie kto co robi sobie w domu ale niech nie obnosi się z tym publicznie. Nie mam nic do zwykłych katolików ale przeszkadzają mi aktywiści którzy propagują swoją ideologię, która jest z definicji obca dla naszej kultury, została do nas sprowadzona z wrogiego dla nas kulturowo starożytnego Rzymu w 966 roku.
Chodzą w białych sukniach, uważają się za pannę młodą?
@Scaab: że agresywna obca religia zniszczyła wierzenia naszych polskich przodków, i zrobiła dżihad na nasze ziemie
A teraz marzy im się zaprowadzenie szariatu katotalibskiego
picrel tzw. Wojownicy Maryi, bojówki szariatu z mieczami
Niepokalana na pewno sobie bez nich nie poradzi.
Swoją drogą ciekawe skupienie się na niepokalanej, ale prywatnej jednak cipie.
@CordellWalker:
Co to za gównoargument? W takim razie zwróć uwagę, że na zachodzie legalne jest zawieranie małżeństw homoseksualnych i zwróć im uwagę, że to "nienormalne"...
Wskazówka: to, że w Kraju X tak jest to nie znaczy, że w Kraju Y tak ma być
@programista3k: LGBT jest taką samą "ideologią/religią" jak "Kościół katolicki".
Kościół katolicki to