Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +83
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +123
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Dzień dobry. Wczorajszy mecz między Atalantą a PSG miał dramatyczny przebieg. Czy tak samo będzie dziś? Nie wiem, ale chciałoby się, aby były podobne emocje. Dziś poza LM także transmisje z Pucharu Polski i baraży o awans z La Liga2. Będzie co oglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PUCHAR POLSKI
16:00 Ślęza Wrocław - Wigry Suwałki (Polsat Sport) - wstęp od 15:50
20:30 Górnik Zabrze - Jagiellonia Białystok (Polsat Sport) - wstęp od 20:20
LIGA MISTRZÓW
Studio od 18:00 (Polsat Sport Premium 1)
21:00 RB LIPSK - ATLETICO MADRYT (Polsat Sport Premium 1)
LA LIGA2
BARAŻE
19:30 Girona - Almeria (Eleven 2)
22:00 Elche - Real Saragossa (Canal+ Sport)
MECZ TOWARZYSKI
18:45 Ajax - Utrecht (Polsat Sport News)
///MAGAZYNY//
19:00 Hejtpark (Kanał Sportowy)
21:00 Eleven F1 (Eleven 1)
23:00 Sportowy wieczór (TVP Sport)
///POZA FUTBOLEM///
SNOOKER
MISTRZOSTWA ŚWIATA
11:00, 15:30, 20:00 - Eurosport 1
KOLARSTWO
Critérium du Dauphiné
14:45 2. etap (Eurosport 2)
NBA
03:00 (czw/pt) Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers (Canal+ Sport)
#dzienmeczowy #mecz #pilkanozna #ligamistrzow
Kto awansuje w Lidze Mistrzów?
Zaplusuj ten komentarz, jeśli chcesz być wołany/a na następną rozpiskę ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ale bez zapisywania się na stałe wołanie
@aut91: matko bosko czestochowsko... 3 godziny słuchania 'ekspertów' Polsatu. To od razu z onkologii można oglądać.
Komentarz usunięty przez autora