Aktywne Wpisy

Byłem przekonany, że moja dziewczyna mnie zdradza i przez to dopuściłem się zdrady profilaktycznej ale okazało się, że ona mnie nie zdradzała tylko przez kilka dni szykowała mi niespodziankę na urodziny i m.in. załatwiła nam tygodniowy wypad na wakacje. Mam na to dowody, że żadnej zdrady nie było i teraz mam wyrzuty sumienia.
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Co zrobić?
- Przyznaj się 39.6% (684)
- Nie przyznawaj się 60.4% (1043)

prezeskuliziemskiej +197
#zlodzieje #zabka #pomocy #krakow
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wobec tego apeluję do wszystkich zdroworozsądkowych ludzi o zaprzestanie uczestnictwa w naszej wewnętrznej polsko-polskiej wojnie. Apeluję o BOJKOT podziału lewica/prawica, lewacy/pisowcy/konfederaci. To nie jest kwestia tradycji/postępu, ani kwestia socjalizmu/kapitalizmu, ani nawet komunizmu/faszyzmu. Polska jest ZNISZCZONA SOCJOLOGICZNIE.
Doszedłem do wniosku, że Polska znajduje się obecnie w 10000x ciemniejszej dupie niż była, ponieważ NIE MA innej opcji pomiędzy lewactwem trawiącym resztę świata, a bezwstydnie i ostentacyjnie trawiącym Polskę na wzór komunizmu PiSem. Obywatele nie mają ŻADNEJ świadomości o prawdziwym zagrożeniu jakim jest sam w sobie istniejący w Polsce konflikt, ani o tym jakie SKUTKI SPOŁECZNE/SOCJOLOGICZNE wywołuje.
Dlatego uważam, że POLSKA RACJA STANU JEST ZAGROŻONA W SKALI Z KTÓREJ NIEWIELU ZDAJE SOBIE SPRAWĘ i powinno to zostać przez wszystkich wzięte w analizę.
Jesteśmy grillowani na wolnym ogniu rodem z bajki o gotowaniu żaby przez DWA (od niedawna trzy) TAK SAMO WROGIE WOBEC POLSKI WEWNĘTRZNE UGRUPOWANIA BEDĄCE PARTIAMI POLITYCZNYMI.
To niedopuszczalne.
Po internetach krążą memy o tym jak PiS jest już daleko, ile absurdów generuje lewactwo, a sam spór, w tym także podział na Polskę A i Polskę B, działa na szkodę Rzeczypospolitej Polskiej. Czas najwyższy powiedzieć stop temu pustemu podziałowi i wszystkim tematom zastępczym prowadzącym do niego. Należy POWSZECHNIE walczyć z dezinformacją, oraz powszechnie dbać o wysoki poziom kultury dyskusji, dążyć do porozumienia, do zgody.
Nikt tego za nas nie zrobi, żaden rząd, żadna partia, żadna unia.
Białoruś o tym wie.
#polska #4konserwy #neuropa #bekazpisu #bekazlewactwa #bekazprawakow #bialorus
@nirvikalpasamadhi: witamy w centrum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie na Wykopie z czymś takim. Za dużo tu trolli wszystkich opcji, żeby zostać z boku i nie zostać obrzucony gównem.
źródło: comment_1597165438MXAohMttB5Cu36PURGjXOW.jpg
PobierzO to jest ten cały spór obyczajowy, połączony z ciągłymi drwinami i złośliwościami z obu stron.
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego PO wygrało w 2007? Bo PO obiecała reformy NFZ i ZUS, a w zasadzie to likwidację obu ew. rozbicie ich, jak rozbito energetykę w 2011. PiS w tym czasie straszył prywatyzacją szpitali.
Dlaczego PO wygrało w 2011? PO przecież nic nie oferowała, ale z drugiej
@Sinti: zatem należy zmienić te 40% społeczeństwa, uświadamiać, informować się wzajemnie, powszechnie walczyć z dezinformacją i chaosem medialnym, rozmawiać, dyskutować w kulturalnej, przyjaznej, merytorycznej i nastawionej na zgodę atmosferze, szukać rozwiązań które można wdrożyć poza polityką. To, że przeciętnie nie rozmawiamy ze sobą o polityce na odpowiednim prowadzącym do jakichś efektów poziomie też jest skutkiem, a nie przyczyną obecnego stanu rzeczy, choć i w