Ja mature zdałem za 3-4 razem. Z matmy 30% udalo się wycisnąć i PRACUJE W BRANŻY AJ TI xD JAK TO KUJWA? MATMA WYKSZTAŁCA UMYSŁ MÓZG xD Na studia nie poszedłem, bo po co? XD NA TYCH POLSKICH UCZELNIACH to się nauczysz mieszać p--o z wódką. Wasi profesowie.. a szkoda gadać.
Pracuje w IT i bariera 20K dawno przekroczona, ale powoli rzucam kontrakty i zajmę się własnym biznesem. Dawno M4, 340i, F10 530d. Problem jest taki, że kujon ze szkoły z dobrymi ocenami jest tyle wart ile kurz z mojej d--y. Czyli nic. Liczy się WIEDZA SKILL MOTYWACJA I CHĘĆ (czyli k---a brak lenistwa w dupie). Pracowałem nawet w Google. Moi koledzy, którzy poszli na studia xD dzisiaj nic nie mają, jedynie papier z polibudy o zakończonym kierunku Turystyki. Studia są po to, żeby poznać ludzi i nawiązać z nimi ciekawe tematy.
Mówię płynie po angielsku, nidzerlandzku i komunikatywny niemiecki. Sram na polską edukacje. Zawsze leciałem na dopach i zagrożeniach. A moi koledzy z 5 i 4 na świadectwie dzisiaj dalej dłubią w nosie.
@JSMaster: to ciekawe co robisz i jakiegoś farta miałeś (albo bait) bo nie widzę żeby w it ktoś kto napisał matmę za 4 razem na 30% był wartościowym pracownikiem
@Snaki: Jak ktos ci powie, ze biale jest czarne to też w to uwierzysz? XD Do swojego zawodu się uczyłem i certyfikowałem. Co ty typie myslisz, że do pracy biorą po dobrze zdanej matmie? XD
@JSMaster: c---a mnie obchodzi po czym biorą, matma podstawowa to prosty test czy ktoś ma przynajmniej podstawowe umiejętności logicznego myślenia i czytania ze zrozumieniem. Te rzeczy niestety w it (o ile mówimy o inżynierach, devach itp) są wymagane i raczej średnio by mi się pracowało z kimś kto nie h hc arnia podstaw logiki programując (chyba że jakieś frameworki i stanowisko programista XML ( ͡°͜ʖ͡°
JAK TO KUJWA? MATMA WYKSZTAŁCA UMYSŁ MÓZG xD
Na studia nie poszedłem, bo po co? XD NA TYCH POLSKICH UCZELNIACH to się nauczysz mieszać
p--o z wódką. Wasi profesowie.. a szkoda gadać.
Pracuje w IT i bariera 20K dawno przekroczona, ale powoli rzucam kontrakty i zajmę się własnym biznesem.
Dawno M4, 340i, F10 530d. Problem jest taki, że kujon ze szkoły z dobrymi ocenami jest tyle wart ile kurz z mojej d--y.
Czyli nic. Liczy się WIEDZA SKILL MOTYWACJA I CHĘĆ (czyli k---a brak lenistwa w dupie). Pracowałem nawet w Google.
Moi koledzy, którzy poszli na studia xD dzisiaj nic nie mają, jedynie papier z polibudy o zakończonym kierunku Turystyki.
Studia są po to, żeby poznać ludzi i nawiązać z nimi ciekawe tematy.
Mówię płynie po angielsku, nidzerlandzku i komunikatywny niemiecki. Sram na polską edukacje. Zawsze leciałem
na dopach i zagrożeniach. A moi koledzy z 5 i 4 na świadectwie dzisiaj dalej dłubią w nosie.
#matura2020 #matura
Komentarz usunięty przez autora
Idz dzieciaczku dupe zawracac kolegom Na CH1 M1 KOWAL
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora