Aktywne Wpisy
Grejt_Sajaman +42
Ale oni są #!$%@? odklejeni, że ja #!$%@? XDDD chłopka się cieszy że jakiś obcy twór będzie ingerował w nasze polskie sprawy. Oni by najchętniej oddali suwerenność do UE
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Specyfikacja:
- ok. 10-15 m^2 każdy
- standard przeciętny
- na przedmieściach 70 tyś. miejscowości, ale blisko centrum
- niedaleko zalew, mocno oblegany w sezonie letnim
- od stycznia będzie podłączony światłowód
- część pokoi od południa i na poddaszu, więc grzeje w lato
Pomysły, które przyszły mi do głowy to:
- postawić serwer i wynajmować zasoby (np. moc obliczeniową do renderowania grafiki lub hosting plików). Minus jest jaki, że nie będę w stanie zapewnić aby uptime był na poziomie 99%
- hodować marihuanę leczniczą, tylko nie wiem jak z opłacalnością na taką małą skalę
- wynajmować innym firmom, które mogłyby zrobić z tego użytek, tylko nie mam pomysłu jakie firmy byłyby zainteresowane. Jestem otwarty na pomysły :)
Wynajem ludziom odpada, bo nie chcemy mieć problemów z niefajnymi najemcami. Rozmawiałem o tym z prawnikiem i średnio to wygląda.
Pokoje na godziny (hehe) i kopanie krypto też odpada ;p
@szym1991: i ten minus zabija wszystko. Ani sieci nie zapewnisz (bo co to jeden światłowód), ani prądu. Do tego mówisz, że grzeje w lato. To nie ma raczej sensu jeśli chciałbyś coś na tym zarobić, a nie jakieś 50-100zł/mc.