@Plotkova99: "Jestem zbyt zajebista, by dało się mnie opisać w pięciuset znakach. Ale wy piszcie – z pewnością nie jesteście aż tak zajebiści, chętnie poczytam na klopie nie robiąc klocka, bo różowe nie srają."
@Plotkova99: Kiedyś skleciłem o sobie coś logicznego i jak to potem przeczytałem, to zawsze mi brakowało kilku kluczowych elementów, bez których obraz był zafałszowany :P
@Plotkova99: Nie mówię o życiorysie - bardziej jak w 500 znakach opisać z grubsza poglądy, zainteresowania, charakter i "nieszkodliwie p------y" tak, żeby to zachęcało :P
Może po prostu ta laska od której wyszła dyskusja ma ten sam problem.
@WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: Da się łatwo. Poglądy góra kilka linijek np agnostyk, altruista, typ osobowości: dawca. I już masz odsortowane co głupsze zostaną same perełki :D
@Plotkova99: Nie lubię takich etykietek, ale to lepsze niż hieroglify. I zastanawiaj się potem, czy patrzysz na profil pielęgniarki (pigułka, strzykawka) czy na ćpunkę :P
@WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: Dobra rada - odpuść sobie Badoo i inne Tindery. To jakbyś łowił ryby w centrum New Delhi. Najskuteczniej normalną osobę poznasz 1. wychodząc z domu 2. ewentualnie facebook/gadu-gadu
@WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: 1. nie tylko. Niekoniecznie. Można zagadać wszędzie. W sklepie choćby kupując składniki na czosndoga. 2. zdziwiłbyś się ;) ale raczej jak szukasz blisko 30-stki to słabo
źródło: comment_1597127440GU3xKVpaEcWrfINd0n5s3s.jpg
PobierzMoże po prostu ta laska od której wyszła dyskusja ma ten sam problem.
Natomiast wcześniej to tak: czarne, puste, memy, baity i cały przegląd społeczny rodem z wielkiej księgi archetypów wykopu.
@Plotkova99: to że w jednej i tej samej kwestii nie wymaga od siebie i ma w------e ale wymaga od ogółu potencjalnych kandydatów
@kosmita: przecież nie musisz się z nią żenić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Gadu gadu ktoś jeszcze używa? xD
2. zdziwiłbyś się ;) ale raczej jak szukasz blisko 30-stki to słabo