Wpis z mikrobloga

Po miesiącu szukania RODów, wreszcie znalazłem - ROD idealny, z domkiem całorocznym 35m+35m poddasze / 5m wysokosci (pod limit), zasięgiem internetu sięgającym 140mbps, działeczką 310m i masą fajnych krzaczków z owockami (ʘʘ)

Jutro podpisuje umowe, pijcie ze mną kompot ()

#rod #chwalesie #dzialka
Rabusek - Po miesiącu szukania RODów, wreszcie znalazłem - ROD idealny, z domkiem cał...

źródło: comment_1597081151ottPjlTAWheVvSIc8kpdN4.jpg

Pobierz
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonim1133: wszystkie rody w miescie musialem obskoczyc, w kazdym znalesc numer do prezesa danego ogrodu i kazdego pytac o dzialke. w jednym ogrodzie pani prezes powiedziala ze ona nic nie ma, ale zarzad drog wywlaszczyl teren pod droge, a inwestycja padla, bo zrobili obwodnice ~ 700m dalej. a dzialki stoja. i tak trafilem do zdm.

jak szukasz dzialki do posiedzenia ze znajomymi, walniecia piwka, grilla, bez zadnego srania o rabatki,
  • Odpowiedz
jak sam szukasz to dzwon tez do urzedu miasta. oni tez maja dzialki na dzierzawe ( u mnie w miescie 0.20 zl m/kw + vat xDDDD) tylko akurat u mnie umowy sie konczyly w pazdzierniku i czekac caly sezon grilowo-piwny to slaba opcja.

@jzs44: najs, o czyms takim nigdy nie slyszalem :D

niby jeden wpis, a dowiedzialem sie o roznych rzeczach wiecej niz probując szukac w internecie XD

Jakie miasto?
  • Odpowiedz
@Rabusek: to jest wiedza tajemna, zdobyta dwumiesiecznym obijaniem sie o rozne betony w rod`ach(serdeczny srodkowy palec dla pani z delegatury), rozmowach z dzialkowcami - serio zimna herbata w plastku i podbijasz na ploty do pierwszego lepszego dziadzia - wszystko sie dowiesz. kluczowe jest to by do dziadzia - oni bardziej konkretnie mowia - babcie za duzo maja do powiedzenia. no i urzad miejski zamkniety za 4 spusty(powodzenia z tlumaczeniem przez
jzs44 - @Rabusek: to jest wiedza tajemna, zdobyta dwumiesiecznym obijaniem sie o rozn...

źródło: comment_1597152203uJhFRCTvBpCCKWuR5YMqq7.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@jzs44: najs, zajebiście miras trafiłeś - mam nadzieje ze ktoś poza mną z tej wiedzy skorzysta. A sam zaczne szukać działeczek bliżej żeby coś takiego też zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz