Jestem wolnościowcem, więc ze wszystkich sił będę wspierał krwawy reżim, który w światłach fleszy fałszuje wyniki wyborów, a następnie brutalnie tłumi manifestacje ludzi, którzy domagają się wolności. Do tego walczy z eldżibiti i szczepionkami, a to najważniejsze.
Wierzę w bajdurzenie mojego wodza, bo zna się na kwestiach wschodnich. Wykrył proceder tajnego szkolenia snajperów Berkutu w Polsce i obiecał na to dowody, a także ma szerokie znajomości w najbardziej wolnościowym kraju świata, czyli Rosji.
@BanzMakeHerDance: po czym wnioskujesz że nie znam podstaw ekonomii? Bo póki co masz problem ze zrozumieniem że uspołecznione środki produkcji nie muszą być państwowe.
I napisz wreszcie jak się nazywa twoja firma i czym się zajmujesz kozaku xD
@jakub2137krawczyk: Sam go kupilem za wakacyjna prace w smazalni, mial 3 kolory. Nie podam nazwy firmy. Firma zajmuje sie automatyzacja, oraz budowa maszyn.
@Gaku745: tak xD Który to już raz będziecie próbowali pokazać że socjalizm działa? 20? Próbujcie dalej tylko prosze nie w polsce, chce mieć co jeść, gdzie spać i w czym chodzić xD
@ButtHurtAlert: a co, jak uspołecznimy i udemokratyzujemy miejsca pracy to nagle nie będzie co jeść, gdzie spać i w czym chodzić? Nagle wszystko zniknie?
Wierzę w bajdurzenie mojego wodza, bo zna się na kwestiach wschodnich. Wykrył proceder tajnego szkolenia snajperów Berkutu w Polsce i obiecał na to dowody, a także ma szerokie znajomości w najbardziej wolnościowym kraju świata, czyli Rosji.
Tak, jestem korwinistą, skąd wiedziałeś?
I napisz wreszcie jak się nazywa twoja firma i czym się zajmujesz kozaku xD
W 2035 będę chciał chodzić w ciuchach z 2035, a nie w tych sprzed waszej rewolucji.
Za to taki Syndykalizm na przykład... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora