Wpis z mikrobloga

Cel 100 kilometrów prawie osiągnięty. Dzisiaj miało być niby 90, ale wyszło jak wyszło xD Co najlepsze przez 60 kilometrów wypiłem pół litra wody, musiałem oszczędzać bo nie wziąłem portfela ze sobą xD Na szczęście są sklepy, w których da się zapłacić blikiem i w końcu piwerko dało mi trochę energii, ostatecznie kryzys nadszedł gdy brakowało osiem kilometrów do celu, ale nie było jakiejś tragedii.
O dziwo WTR prawie pusty, Dziećkowice z------e ludźmi, ale to i tak niewiele, przy zeszłotygodniowym spędzie na Chechle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak swoją drogą, przygotowujecie się jakoś do jazdy? Jakaś rozgrzewka, rozciąganie, bo kurła ja się nie mogę nigdy zebrać, najpierw muszę się cały porozciągać.
#rower #rowery #lazaro
guru8 - Cel 100 kilometrów prawie osiągnięty. Dzisiaj miało być niby 90, ale wyszło j...

źródło: comment_1596982205c3VYVjUFpydm5E3zhsdmBJ.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@somskia: No to jeżeli z C-----ów to uszanowanko ;) Chociaż wysiedleńców to powinno się wytykać palcami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@DanteMorius: Jakbym wiedział która to, to bym wołał że jedzie TDP dla upośledzonych i się domagam ugoszczeniem bimbrem i browarem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz