Wpis z mikrobloga

@opel123: i jak takich ludzi mam traktować poważnie jak oni są na równi z tymi, którzy twierdzą, że ziemia jest płaska będziesz im udowadniał, argumentował, przedstawiał fakty, ale to do nich nie dotrze
  • Odpowiedz
@opel123: Szanuję za czarną listę - w tej nitce nie ma nikogo, kto byłby u mnie na czarno. Do tego nie udało im się zakopać znaleziska, aczkolwiek czuję potencjał w moderacji, że spuszczą je z rowerka.
  • Odpowiedz
@opel123: jakie to piękne - świadomość określa byt. Jestem niebieskim lotniskowcem puszczającym głośno metal, bo tak ja uważam i rzeczywistość musi się do mnie dostosować xD

Nie waże kilku tysięcy ton i nie posiadam na plecach dział rakietowych? Tym gorzej dla rzeczywistości, bo mi się wydaje, że jestem lotniskowcem i Putin powinien się z tym liczyć!
  • Odpowiedz
W PIS korki od szampana strzelaja (w PO tez) wszystkie aferki przykryte. Tera bedziemy sie zarli o plec jakiegos gimboateusza.
Majstersztyk.
Nowe aferki czas zaczac.
  • Odpowiedz
@opel123: ten gość, margot czy jak tam się nazywa to 2 najgorszy rodzaj bandytów. zaplanowana napaść na kogość i jego mienie to powyżej już tylko jakieś grube akcje typu zabójstwa, gwałty, porwania itd
  • Odpowiedz