Wpis z mikrobloga

#android #aliexpress Dla pewnosci chce zapytac, czy wszystko wyglada na tej aukcji 'ok' http://www.aliexpress.com/item/In-stock-for-sell-JiaYu-G3-HK-post-free-shipping-MTK6577-Dual-core-4-5-IPS/731402150.html

6%znizka+moj kupon 20usd wiec za 157$ powinien byc telefon w wersji T.

Moze ktos wie, czy ta wersja T to po prostu ustawione taktowanie na wyzsze, i to samo bede mogl zrobic w wersji S.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szymek627: Wygląda ok, szkoda tylko że nie ma WCDMA 900MHz. Wersja T ma podkręcony proc i grafikę (z tego co znalazłem) a czy będzie można to zrobić w standardowej wersji to nie wiem.
  • Odpowiedz
@cabis: To wiem,ze Aero niestety nie bedzie dzialac. Jednak znalazlem na allegro katy Orange 6gb za 30kilka zlotych wazne rok i iPlus 12gb wazne 4 msc w tej samej cenie.
  • Odpowiedz
@szymek627: Do podkręcenia proca musiałbyś mieć rom ze zmodyfikowanym kernelem o grafie mi nic nie wiadomo ale ten układ daje radę nawet na standardowych ustawieniach, teraz ładują go do prawie każdego chińczyka ;D
  • Odpowiedz
@szymek627: Jak 6$ różnicy to bym dopłacił nie jest to majątek, na wszelki wypadek jeszcze zapytaj chińczyka przed zakupem czy to jedyne różnice bo z nimi to różnie bywa np. czy aparat ten sam w obu wersjach.
  • Odpowiedz