To dobry czas dla Fluttera: Google wydaje największą jak do tej pory aktualizację tego frameworku, a liczba pobrań aplikacji stworzonych przy jego użyciu ostatnio znacznie wzrosła. Sprawdź, co nowego przygotowali twórcy Fluttera.
@krzat: wczesniej robiłem testy na mobile (rok temu), potem krótka próba na web i leciny z koksem. W 3 miesiące po godzinach udało się stworzyć pełnoprawny serwis z backendem bazą, powiadomieniami email, SMS, prawa dostępu tylko ten web kulawy bo scrolbara nie ma. Zaznaczania tekstu nie ma, serverside rendering musiałem sam ogarnąć itp
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
https://bulldogjob.pl/news/1225-flutter-1-20-najwiekszym-wydaniem-frameworku-do-tej-pory
#programowanie #flutter #google
źródło: comment_1596708857lIeBASqIRKU9nYsmxcoWeZ.jpg
PobierzJak dla mnie dobre do gierek i sampli, ale jak mówisz że da się używać to spoko.