Kolejna piękna przegrana. Zawodnicy jeżdżą nierówno, liderzy nie przywożą trójek. Wielkim sukcesem będzie utrzymanie. Po biegach poloniści spieprzali do parku maszyn a kibice brawami nagrodzili gości. Nawet dopingu u nas nie ma, zero dzisiaj. W sobotę Wybrzeże a dziś Start nas zagłusza, jest tylko jakaś sektorowka (chyba) ufundowana przez sponsora, bo z logo Abramczyk. Quo vadis Polonio? Po latach posuchy liczyłem na więcej (na Sportową chodzę od połowy lat 90-tych, pamiętam ciekawsze lata). #poloniabydgoszcz #zuzel
@olasty: Będą wyniki będa kibice na stadionie to wiadome. Ale w tym sezonie może jeden mecz jeszcze się uda wygrac. jak Jurek tak będzie skład ustawiał i tak podczas meczu robił zmiany to nic nie wygramy do końca sezonu
@olasty: Popatrz też realnie na skład Polonii. Brzozowski i Huckenbeck i tak zrobili wiecej niz sie mozna bylo spodziewac. Ivacic pierwszy bieg slabo, drugi dobrze, dziwne ze nie dostal kolejnej szansy. Lampart to tylko gość a Berge to nie jest materiał na lidera w pierwszej lidze. Zestaw to z Fajferem, Gala, Jakobsenem, Berntzonem i Lahti. Bez Bellego ten sklad jest najgorszy w calej lidze obok Daugavpilsu wiec nie oczekuj walki o
@grzesiu_id: Nie liczyłem na playoffy, ale na kilka zwycięstw u siebie (właśnie z Gdańskiem i Gnieznem, do tego Ostrów i Loko). Pełna racja ze zmianą Ivacica, wstawianie nieobjeżdżonego Lyagera w 8 biegu (i to z najsłabszym juniorem) nie mogło się udać. Po czym przychodzi bieg 10, w którym najmocniejsi do tej pory Kai (3,2*) i Brzoza (2,3) dostają 1:5 z Gałą i Stalkowskim. Drużyna wolna i nieprzewidywalna, coś jak Apator rok
@olasty: Na pewno też nie pomogla pogoda bo z reguly gdy popada i sie tor zmienia to korzystaja na tym bardziej goscie ktorzy chyba maja mniejszy metlik w glowie co do ustawien w motorach. Co do biegu 10 to ja jednak bardziej bym chwalil Stalkowskiego niz ganil Huckenbecka. Na prawde mlody jechal tam swietnie, wyginal sie niczym Duzzers a Huckenbeck mimo tego ze byl szybki to nie dal mu rady.
@grzesiu_id: Kanclerz mówi,że chcieli przyczepnego i był. Jest beton - nie jedziemy, starty przegrywamy. Wczoraj przyczepnie i też nie jadą. Mamy po prostu słaby zespół ( ͡°ʖ̯͡°)
@olasty: Na pocieszenie powiem Ci ze macie extra tor do ścigania i przyjemnie sie oglada mecze u was. U nas pierwszy mecz w Rzeszowie od blisko dwóch lat. Niby fajnie bo wysoka wygrana ale brakowało mijanek strasznie. Szeroka nie chodzi w ogóle i na dluzsza mete z takim torem to nie bedzie przyciagac ludzi na stadion.
Zestaw to z Fajferem, Gala, Jakobsenem, Berntzonem i Lahti.
Bez Bellego ten sklad jest najgorszy w calej lidze obok Daugavpilsu wiec nie oczekuj walki o
Co do biegu 10 to ja jednak bardziej bym chwalil Stalkowskiego niz ganil Huckenbecka. Na prawde mlody jechal tam swietnie, wyginal sie niczym Duzzers a Huckenbeck mimo tego ze byl szybki to nie dal mu rady.
U nas pierwszy mecz w Rzeszowie od blisko dwóch lat. Niby fajnie bo wysoka wygrana ale brakowało mijanek strasznie. Szeroka nie chodzi w ogóle i na dluzsza mete z takim torem to nie bedzie przyciagac ludzi na stadion.