s.....a konto usunięte 03.08.2020, 15:26:13 via Android 427 Co wy na to#gotujzwykopem Pobierz źródło: comment_15964683729ZfG5JJERJPE2t5xoqRaaP.jpg kupczyk konto usunięte Bekon2000 as92 zbanowanyzapaste +422 innych
kupczyk kupczyk 03.08.2020, 15:27:27 via Wykop Mobilny (Android) 1 @spiaca_kapibara: zajebioza! konto usunięte
radkie radkie 03.08.2020, 15:29:03 via Wykop Mobilny (Android) 13 @spiaca_kapibara: o mysie ogonki:-) tak na to mowia moje dzieci:-) konto usunięte Reaamu Abstrakt rozentuzjazmowanyteownik marek_antoniusz +8 innych
jedyny_wolny_login jedyny_wolny_login 03.08.2020, 15:30:26 79 @spiaca_kapibara: best frytki ever konto usunięte a231 dobraumywalka BQP DOgi +74 innych
z.....j konto usunięte 03.08.2020, 15:46:27 2 @spiaca_kapibara: mniam! Mam zapasy :D Pobierz źródło: comment_1596469551ZLFnrdnNCdXRbBuljcgEc1.jpg konto usunięte archemicuss
johnnyblue159 johnnyblue159 03.08.2020, 18:21:11 via Android 2 @spiaca_kapibara ja osobiście wolę polaną bułką, niż taką wymieszaną, ale propsuję ( ͡º ͜ʖ͡º) konto usunięte tfw_no_gf
Nwojtek Nwojtek 03.08.2020, 18:45:32 via Android 2 @spiaca_kapibara za mało bułki tartej kudlaty_ziemniak Eckhart
SkarpetyZnog SkarpetyZnog 03.08.2020, 19:04:42 via Android 4 Moze nie wygląda ale prima sort Pobierz źródło: comment_1596481482MZI796k0wu4Tlw2mr5EqPz.jpg konto usunięte konto usunięte pan_kemyt Koshiro
wallygatorrrr wallygatorrrr 03.08.2020, 19:05:29 7 @spiaca_kapibara: postaw przede mną dowolną ilość szparagowej z bułką tartą i masz pewność, że zniknie ( ͡° ͜ʖ ͡°) konto usunięte Siwan nibemben Green81 shiningsky +2 innych
d.....e konto usunięte 03.08.2020, 19:07:38 3 @spiaca_kapibara: uwielbiam ale czasem jest taka zdradziecka z łykiem :/ konto usunięte DurzoBlint Sicarrio
Sawa_N_marS Sawa_N_marS 03.08.2020, 20:09:29 0 @spiaca_kapibara: Dżdżownice po ugotowaniu robią się żółte, a te zielone to nie wiem. ¯\_(ツ)_/¯ Liszki?
Bover Bover 03.08.2020, 20:38:49 1 @radkie: boję się spytać, czym te mysie ogonki są umazane według twoich dzieci... cosecans
#gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora