Wpis z mikrobloga

@Maly_skowyrny_zuk: Głowa do góry. Wpadnie 500+, wpadnie 500 na wakacje dla bombelka, zaraz pewnie jakiś inny socjal wpadnie, kupisz sobie coś na pocieszenie (albo zafundujesz na koszt państwa terapeutę). Cheer up!
  • Odpowiedz
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: Mogę powiedzieć tylko jedno: tak samo jak w dupie mam czy rząd mi coś daje, tak samo gleboko mam opinie podobne do twojej. Nie mam dziecka po to żeby wyciągać pieniądze od państwa, tylko po to żeby cały moj majątek trafił w jego ręce i żeby mógł się śmiać z biedaków cebulakow, którzy musza płodzić dzieci żeby mieć co do garnka włożyć.
  • Odpowiedz
@Maly_skowyrny_zuk wiesz co to jest depresja?

Prawdziwa depresja sprawia, że nie masz siły sięgnąć po szklankę wody, śpisz całymi dniami, nie jesz. Masz myśli samobójcze...

A przygnębienie i smutek przez jeden dzień to nie depresja. Więc proszę, stuknij się w głowę, zanim będziesz pisała, czy smutek jednodniowy to depresja...
  • Odpowiedz
@Wracam_do_zywych: Tak wiem co to depresja - przechodziłam nie raz w swym życiu i wiem tez ze tak naprawdę najdrobniejsza rzecz może do tego doprowadzić u osoby, która nie przyjmuje leków. Sam się stuknij w głowę, zanim zaczniesz mierzyć wszystkich swoją miara.
  • Odpowiedz