Wpis z mikrobloga

(z plecaczkiem, wyraźnie pobudzony, nerwowo się rozgląda, jest wulgarny, lansuje się na Odyna chodząc w ręku z wykrywaczem metali przez miasto) Nie przedstawia się na początku. Pokazuje nam "jakiś targ" w Augustowie (przy okazji raczy nas muzyką bardzo podobną do tej którą możemy usłyszeć z głośników zamontowanych w suficie toalety galerii handlowej). Pokazuje nam hotel, mówi że jest ładny z zewnątrz ale nie wie czy jest ładny w środku. "Wlazłem w g---o", pokazuje nam że wlazł w "g---o". Sugeruje że to nie jego wina że "wlazł w g---o" bo "ktoś nie pozbierał" ale nie żywi urazy do tego człowieka bo teraz będzie bogaty. Pokazuje statek. Pokazuje nam Hotel Karmel gdzie "można też r----------ć się namiotem". Jest pewien że w Hotelu Karmen można wynająć pokój i przenocować. Z dumą pokazuje nam miejsce w którym spożywał a-----l. "a tutaj k---a, tu piłem, tu piłem, gdzie ja zresztą nie piłem? Tu piłem haaa żeby to raz". Pozdrawia chłopaka który się śmieje do niego (prawdopodobnie z niego). Pokazuje nam most i informuje że podczas imprezy Pływanie na byle czym most jest zatłoczony i na niego się nie dostaniemy. Stwierdza że podczas tej imprezy jest taki tłok "że jedyne co możemy zrobić to wsadzić sobie albo komuś palca w dupę". (tym stwierdzeniem zwraca na siebie uwagę przechodniów). Pokazuje nam znany budynek w Augustowie, nie wie z czego jest znany ale domyśla się że dlatego bo jest "ze szkła zrobiony". Będzie jechał do Iławy na rybkę. Dostrzega budynek urzędu skarbowego. Zachwala swoje filmy z serii zwiedzanie miast. Twierdzi że pokazuje nam w nich atrakcje które nas naprawdę interesują "plaża, jezioro" a pomija mniej istotne rzeczy np. pomnik do którego musimy iść przez pół miasta. Uważa że jest to strata czasu który lepiej wykorzystać na picie zimnego piwa na plaży. "Meksikano tiwi zamyka Augustowa drzwi, bum".

#kononowicz #mexicano #meneltldr #patostreamy
BrygadzistaMeneli - (z plecaczkiem, wyraźnie pobudzony, nerwowo się rozgląda, jest wu...

źródło: comment_1596314934bXZgcoy128K19JXYlhav6o.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach