Wpis z mikrobloga

Skąd ta Wasza pewność, że Popek jest takim faworytem? Odkąd Popek wrócił do Polski, wygrał tylko z Burneiką, co dużym wyczynem nie jest. Walki z Erko Junem, Oswiecińskim i Pudzianem przegrane - mało tego, że przegrane, to w każdej nie pokazał nic. Walka Stiflera była zapowiadana od dawna, miał on bardzo dużo czasu na przygotowania. Dodatkowo, od dawna prowadzi on już sportowy tryb życia i ma niewiele wspólnego z tym, jakim człowiekiem był w programie. Jeżeli przygotował się kondycyjnie, ma szansę to wygrać.
#famemma
  • 19
  • Odpowiedz
@Back_Space Nie trzeba być ekspertem żeby widzieć że ktoś walkę przegrywa w głowie. Tak samo było z Ratajem. No ale to twój hajs więc stawiaj jak uważasz. Jak będą zakłady ja postawie symboliczną dyszke i myślę że na podbicie kursu dam właśnie Popka.
  • Odpowiedz
@michu9292: Nie trzeba być ekspertem żeby widzieć że ktoś walkę wygrywa w głowie. Tak samo było z Malczyńskim. No ale to twój hajs więc stawiaj jak uważasz. Jak będą zakłady ja postawie symboliczną dyszke i myślę że na podbicie kursu dam właśnie Stiflera.
  • Odpowiedz