Wpis z mikrobloga

#zielonagora
Ciąg dalszy wojny spółdzielni Kisielin z osiedla Pomorskiego i Śląskiego ze wspólnotą. Spółdzielnia tak się rozpędziła w uprzykrzaniu życia ludziom mieszkającym w bloku, w którym założono wspólnotę, że mają już w------e na to, że przy okazji uprzykrzą je innym, którzy dalej należą do spółdzielni.
Dzisiaj widziałem, że usuwany jest chodnik prowadzący między innymi do tego bloku. Od razu pomyślałem o tym, że likwidują go, żeby zrobić na złość tym ludziom. Zadzwoniłem do spółdzielni zapytać o co chodzi z tym chodnikiem, czy on będzie remontowany może. No ale nie myliłem się, dostałem odpowiedź, że chodnik jest usuwany i nie będzie go już w tym miejscu. Taka była decyzja zarządu spółdzielni i jeśli mam jakieś uwagi na ten temat, to mogę kontaktować się bezpośrednio z zarządem, lub napisać pismo.
A więc spółdzielnia usunęła chodnik, który jest najkrótszą drogą z przystanku MZK i z ryneczka Konfin do wieżowca numer 2 należącego do wspólnoty, ale również do wieżowca numer 1 i bloków za tymi wieżowcami, które dalej należą do spółdzielni. Czyli mieszkańcy bloku ze wspólnoty będą musieli teraz chodzić dłuższą drogą na około, ale również mieszkańcy tych pozostałych bloków. Super.

https://www.google.pl/maps/@51.9379042,15.5524871,3a,75y,229.47h,95.44t/data=!3m6!1e1!3m4!1sPbQCZDI7BVc-C8sjVTpHfw!2e0!7i13312!8i6656
stivenus - #zielonagora
Ciąg dalszy wojny spółdzielni Kisielin z osiedla Pomorskiego...

źródło: comment_15960602494j7RvC4wG9ToYDsWj7gHHB.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach