Aktywne Wpisy
forest23 +9
Czytam właśnie, że Madonna odpowiedziała na krytykę jej wyglądu jaka spadła na nią po gali Grammy. Jej ciało jej sprawa, ale zastanawiam się nad tym co powiedziała:
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
Zdjęcia zostały wykonane aparatem z długim obiektywem i "zniekształciłyby twarz każdego" - podkreśliła.
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
Van-der-Ledre +63
Nareszcie.. Po dotarciu do mojego punktu obserwacyjnego, cierpliwie czekałem. Był jasny błysk po czym pojawiło się to. Całkiem niedaleko, duża biała kula, po prostu się pojawiła. Potem zaczęła się szybko unosić i zmieniła kolor na zielony. Odleciała za wzgórza leśne i więcej jej nie widziałem. Wszystko to w całkowitej, grobowej ciszy, jaka panuje w lesie. Widząc to, miałem silne poczucie, że nie powinno mnie tu być. Nigdy z tak bliska tego nie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#blackmetal #deathmetal #thrashmetal
O ile nie wznowią jakiś obostrzeń znów.