Wpis z mikrobloga

tym komentarzem pokazałeś swoją polackość w całej krasie. "Jak mi nie dali, to niech inni niemajo!" Serio? ...

@1pikoFarad: jak to mi nie dali? Ja nie mieszkam w takiej debilnej gminie która robi STREFE WOLNA OD LGBT, wiec nie mam z tym problemu. Kocham unie i unijne pieniądze. A jak inni nie kochaja to niech sami zbierają na swoje okna w domu kultury.
Mam bronić ich homofobii tylko dlatego ze mieszkaja
@1pikoFarad:
1. Fundusze odcinają homofoby.
2.Gejem nie jestem, krew oddaje. Każdy LGBT może oddać, nikt nie pyta o orientację.
3.co mi się podoba w tych wydarzeniach to wytracanie homifobom oręża z reki. Może się zastanowia zanim znowu będą chcieli uruchamiać nienawistną propagandę.
4.W Polsce B sam marsz równości może wywołać aferę, a Trzaskowski przegrał, bo chce dzieci pedalic. Robienie happeningów to średni na razie pomysł.
@MichalLachim: ale przecież na fizyczne #!$%@? jest paragraf i nie ma znaczenia czy pobity zostanie ktoś lgbt czy nie-lgbt. Więc o co ci w sumie chodzi? Chcesz zrobić dwa kodeksy karne i jeden będzie stosowany gdy się złamie prawo w stosunku do osoby lgbt, a drugi wtedy, gdy do osoby nie-lgbt? Za pobicie hetero 500 zł mandatu, a za pobicie geja 25 lat więzienia? A może uważasz, że przepisami powstrzymasz przemoc