@stresS: Nie mam pojęcia dlaczego ale każdy g shock kojarzy mi się z komunijnym prezentem xD i są po prostu #!$%@? brzydkie. Ale to moja subiektywna opinia
@jasenhojte: również tego rozważałem, ale uznałem, że ciemniejszy kolor będzie bardziej uniwersalny. Ten kolor według mnie robi największe wow, długo masz? Pasek się wyciera, bo takie słuchy chodzą?
@stresS 3 tygodnie. Póki co nie widac na pasku sladow uzytkowania, zadnego sladu scierania ani przebarwienia a nosilem pod czarna bluza. Jestem bardzo zadowolony (。◕‿‿◕。)
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z racji że dziś wychodzę za mąż to małe #rozdajo. Pół litra wódeczki będzie rozlosowane wśród plusujących! Wysyłka na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°) #slub #wesele
#zegarki #casio #gshock
Komentarz usunięty przez autora
@jihaad Wiecie może gdzie można g-shocka oddac do naprawy, wymiany cześć, odświeżenia. Bo mam takiego już trochę wymęczonego.
@ugly0ne: Kubota szanuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) fajny ten Twój tylko kurde ten różowy tak trochu kontrowersyjnie, solar nie ?