Wpis z mikrobloga

@Tetrachloroizoftalonitryl: Ja wróciłem do gry po 2 latach (kupiłem BFA i zagrałem tydzień), od 2 miesięcy przy okazji gonienia contentu powiedziałem sobie że główny cel to mounty - wpadło ich już ok. 40 w tym Mimiron, Invi, Midnight, Pantera z Zul'Gruba, Mail Muncher czy Alysrazor :D
@ChochlikLucek: Czemu nie wolno, zawsze wolno...tylko trzeba wiedzieć ile.
@Szklanka_Mleka: Czyszczone co tydzień, póki co z Pandarii jedyny warty pochwalenia to Ivory Cloud
@Tetrachloroizoftalonitryl: Ilość grindu jaką trzeba trzaskać by nadrobić content (30k honoru #!$%@? mać) to jest dramat, kwestia podejścia na czym opiera się twoja rozgrywka - może po prostu zrób sobie przerwę do SL ;)
A co do unique...wg. Simple Armory ja zaś mam dopiero 184 więc DŁUUUUGA droga przede mną ^^
@ChochlikLucek: A tego nie wiedziałem, to RIP :C
@Szklanka_Mleka To ja odwrotnie. Może po części przez to, że nawet nie wiedziałem co dokładnie dropi z yogga na początku to mi wypadł a do ICC idzie się konkretnie w jednym celu. Taka złośliwość losu. ¯_(ツ)_/¯
@Avogadrus: Oj mordzix...sprawdź Invincible a potem Invisible :DD

@ever444: GZ, no mi jeszcze dłuuuga droga została ale powoli do celu! (jak średnio dostaje 1 mounta na tydzień, szczególnie rare mounta to jestem zadowolony) ;)