Aktywne Wpisy
Tak wyglądały kiedyś pociągi, teraz wydają się brzydkie ale mimo wszystko kojarzą mi się z młodzieńczym luzem i przygodą
#wykop30plus
#wykop30plus
wieszjo +38
Ej @programista_wykopek jeszcze raz się sprujesz do @szagatunia i ty już wiesz co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Część
Jesteście w stanie doradzić jakie mieszkanie wybrać z 4 zaznaczonych? Mam do wyboru rogowe lub w środku, inny rozkład pomieszczeń, nie wiem za bardzo z której strony jest słońce w ciągu dnia ale może doradzicie mi plusy i minusy tych 4 mieszkań. Dodam że są to mieszkania na 1 piętrze, wszystkie takie same dwu pokojowe, jedne mają salon z kuchnią inne oddzielnie wszytko, w jednych jest wanna w innych kabina prysznicowa. Mieszkania są TBS więc wygląd dokładnie jak na obrazku
@Kaolin28: To pewnie nigdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaolin28: chyba środkowe, bo największe xD
Wiesz że budynki nie są kwadratami i często są dłuższe na osi północ południe?
Bardzo duży eufemizm. Słońce nigdy nie świeci ci do środka (może krótko tuż na samym początku i końcu dnia, tylko latem) i mieszkanie jest cały rok ciemną norą, w której nie palisz światła cała dobę tylko przy bezchmurnym niebie.
Dobre na sypialnię oraz biuro, ale do mieszkania niezbyt
@Kaolin28
Pytanie czy inne budynki które nie mogą tak stać kompensują budynki potawione w takiej orientacji