Wpis z mikrobloga

Mirunie, gra ktoś tu może w Fallouta76? Da się w to grać? Słyszałem tylko niepochlebne opinie, więc ciekami mnie, czy większość chociaż bug'ów już poprawiono po tak długim czasie od premiery i czy warto te parę dyszek poświęcić.
I najważniejsze, czy często zdarzają się polowania bardziej doświadczonych postaci na nowych noobów, czy można spokojnie postać rozwijać?

Wszystkie Fallouty mam zaliczone, a nawet niechlubnego F4 polubiłem (choć wiadomo, klimat nie ten), chciałbym zbadać, czy i w najnowszą część warto pograć.

#fallout #fallout76
  • 34
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Citizen_Kane: Mam na PS4. Tak jak we wszystkie falałty gralem od poczatku do konca to mialem ogromny problem, zeby przymusic sie do tej gry i w koncu porzucilem.
Nie mialem problemow z polowaniem na mnie przez wyzsze lvle, zwykle typy w wypasionych powerarmorach nawet mnie nie zauwazali.
@Curus_Bachleda:
powiem tak, mam w dupie fps, liczy się dla mnie płynnosc rozgrywki, przeszło mi jużkręcenie proców na 1,7v i pałowanie do cyferek. gra mi się płynnie ? super.

druga rzecz, moze to kwestia proca - mam r9 i 32 gb ramu na pokladzie
koksy cie noe zabija do czasu jak nie odwzajemniesz ognia... proste jak do ciebie strzela to noe dostajesz obrazen i po prostu ignoruj barana
@Citizen_Kane: Nie musisz się bać polowań ;) W każdej chwili możesz włączyć/wyłączyć tryb pacyfistyczny. W tym trybie inni gracze nie mogą Cię zranić, Ty również nie możesz im zadać obrażeń. Jedynie tryb się wyłącza, gdy otrzymasz status ściganego. Możesz go otrzymać np. za łamanie zamków w domach innych graczy. Wtedy za Twoją głowę zostaje wyznaczona nagroda i status nie znika dopóki inny gracz Cię nie zabije.