Aktywne Wpisy
Ufolog +36
Plonacawyplata +25
Nie wiem czy wiecie, ale Kanada rozdaje praktycznie wszystkim obywatelom Ukrainy 3 letnia wizę na pobyt wraz z pozwoleniem o prace, oczywiście tym którzy się o to ubiegają. No ale jak to wyglada w rzeczywistości? Przylatuja tu setkami, może nawet tysiącami tygodniowo. A dlaczego pytacie? Bo każdy dorosły Ukrainiec otrzymuje na start $3k, na każde dziecko jest $1.5k, jest to jednorazowa zapomoga. Czy to dużo? Na warunki Kanadyjskie nie, starcza im to
I najważniejsze, czy często zdarzają się polowania bardziej doświadczonych postaci na nowych noobów, czy można spokojnie postać rozwijać?
Wszystkie Fallouty mam zaliczone, a nawet niechlubnego F4 polubiłem (choć wiadomo, klimat nie ten), chciałbym zbadać, czy i w najnowszą część warto pograć.
#fallout #fallout76
Komentarz usunięty przez moderatora
eee ja gram na 2060 super w 4k i jest czoko
Nie mialem problemow z polowaniem na mnie przez wyzsze lvle, zwykle typy w wypasionych powerarmorach nawet mnie nie zauwazali.
@Curus_Bachleda: no 4k jak 4k
@Curus_Bachleda: 2060 super..
w miastach nie mam zadnych spadków
nic takiego nie napisalem, napisalem ze mi sie gra bezproblemowo
powiem tak, mam w dupie fps, liczy się dla mnie płynnosc rozgrywki, przeszło mi jużkręcenie proców na 1,7v i pałowanie do cyferek. gra mi się płynnie ? super.
druga rzecz, moze to kwestia proca - mam r9 i 32 gb ramu na pokladzie
aaaa z ciekawosci sciagne jakis program i zobacze
mam 2x 16 gb gskill tridentz neo + r9 3900x