Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Od niedawna wziąłem się za siebie i za to co jem. Mniej #chipsy, mniej #napoje, zero #cocacola i #pepsi. Piję głównie #woda i #soki, najwięcej to jabłkowego i pomarańczowego, bo są najtańsze, koło 3 zł za litr. Zrobię zapas mandarynkowego, bo akurat jest promo w #biedronka, 2 sztuki za 5,98 takiego samego. Ale trzeba uważać bo tylko pomarańczowy i mandarynkowy jest w promocji, a nie np. mandarynka + coś tam, np. mango.
krykoz - Od niedawna wziąłem się za siebie i za to co jem. Mniej #chipsy, mniej #napo...

źródło: comment_1595846836e4nPX9a1lvmjRJJKA4dosJ.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bartezzzz: To wiem, nawet czasem więcej, ale jednak coś bardziej naturalnego, a napój, który odrdzewia. Niektórzy piją cały czas świństwo, a ja tak pół na pół, woda i soki.
  • Odpowiedz
@krykoz: Każdego dnia zjadam przecier z owoców, kiełki, tofu, czosnek w kapsułkach, pije rano tran, wyeliminowałem cholesterol i tłuszcze zwierzęce oprócz tego tranu z rana, dzięki temu nie boję się o moje płuca, serce i nerki dlatego nie pozwalam palić w wozie. Dym szkodzi na cerę i cebulki włosów..

@krykoz: wiadomo że karmel amoniakalno-siarczynowy czy kofeina będą zdrowsze niż sok jabłkowy NFC ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz