Wpis z mikrobloga

Osobiście nie wierzę w żadnego wyimaginowanego koronowirusa ,jeśli ktoś ma na tyle duża bezczelność mówić ,pisać że ktoś umarł na koronowirusa,to ja osobiście żądam aby taka osoba udostępniła kartę choroby osoby która niby zmarła na covid19. Polska ciemnota nie jest w stanie się tego domyśleć że to tego worka 'zmarlych' na covid można wrzucić każdego kto umrze w czasie pandemii dosłownie każdego. Koronowirus bez dowodów nie istnieje tyle w temacie. Ciemnota to kupi intelektualiści na szczęście nie.

#polityka

Wierzysz w koronowirusa

• Tak 76.0% (19)
  • Nie 24.0% (6)

Oddanych głosów: 25

• 19
@ZeT_: osobiście w okresie maj-czerwiec odwiedziłem kilkanaście powiatów w mazowieckiem i po kilkanaście powiatów w innych województwach,w telewizji o oczywiście w tych województwach ludzie umierali w tamtym okresie na potęgę,gdy pytałem się ludzi czy znają kogoś kto zmarł na covid odpowiedz brzmiała 'nie'
@Mr_Squno: a najlepsze są te ciemnoty polskie które na temat covid mają najwięcej do powiedzenia w momencie kiedy nie są w stanie założyć w sposób poprawny maski na swój ryj ,żyjąc w tym przekonaniu że maska na ustach z odsłoniętym nosem ich obroni...
@slepauliczka: daj mi kwity gościa który jest pod respiratorem ,jaki miał objawy ? Opisz jego sytuację przed covidem ,opisz historię jego choroby,wszystko co o nim wiesz . Pisze ci gówniarzu że takimi tekstami można wrzucić wszystkich do tego samego worka,nawet tych ktorzy nie mieli doczynienia z koronką
@slepauliczka: bez racjonalnych dowodów nie ma sensu prowadzić dyskusji, istnieje zbyt wiele przesłanek co do tego że statystyki sa manipulowane w sposób bezmyślny i nie logiczny. Nikt mi nie wmowi że kilkanascie dni przed wyborami w Polsce chorowało niby max kilkadziesiąt osób a po wyborach nagle ta liczba wystrzeliła w górę do kilkuset . Chcę fizycznych dowodów na to że osoby które niby umierają zdaniem polskiej ciemnoty na covid w rzeczywistości