Aktywne Wpisy
Studiuje sobie informatykę, i powoli zaczyna mnie wkur##ac fakt ze uczą mnie wszystkiego po trochu ale niczego konkretnego. W efekcie teoretycznie potrafię wszystko ale nic dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zaczynam powoli myśleć ze tylko marnuje swój czas na tej uczelni xD.
Jak ostatnio policzyłem to teraz "opanowuję" 6 język.
Co byście polecili zrobić komuś w mojej sytuacji? Chciałbym się czegoś konkretnego i przede wszystkim przydatnego w końcu
Jak ostatnio policzyłem to teraz "opanowuję" 6 język.
Co byście polecili zrobić komuś w mojej sytuacji? Chciałbym się czegoś konkretnego i przede wszystkim przydatnego w końcu
PrzeKomentator +61
Czekajcie czekajcie.
Czy ja dobrze rozumiem, że prawactwo spod znaku konfy jest oburzone tym, że lewaki rzekomo chcą wymusić na białych ludziach przepraszanie za białych przodków, ale jednocześnie chcą, by Ukraińcy przepraszali za przodków w UPA?
Nie, no konsekwencja w myśleniu i działaniu 10/10 xD
Oczywiście ta konsekwencja jest dziwnie i 'przypadkowo' zgodna z narracją serwowaną w russia today, czy tam inna propagandą kremla. Nie, to na pewno przypadek ( ͡°
Czy ja dobrze rozumiem, że prawactwo spod znaku konfy jest oburzone tym, że lewaki rzekomo chcą wymusić na białych ludziach przepraszanie za białych przodków, ale jednocześnie chcą, by Ukraińcy przepraszali za przodków w UPA?
Nie, no konsekwencja w myśleniu i działaniu 10/10 xD
Oczywiście ta konsekwencja jest dziwnie i 'przypadkowo' zgodna z narracją serwowaną w russia today, czy tam inna propagandą kremla. Nie, to na pewno przypadek ( ͡°
Niestety znalazłem się w fatalnej sytuacji, jest sobotnia noc i nie wiem co robić.
Moja żona jest z Białorusi, jesteśmy po mega kłótni, która prawdopodobnie skończy się rozwodem. Ale mamy dziecko, boję się, że je wywiezie, bo ma ten zamiar. Mówi, że odbierze mi wszystkie prawa do niej. Ma bilety na poniedziałek, czy mogę to jakoś zablokować, gdzieś zgłosić? Mam nagrania jak pijana jest agresywna, wyzywa mnie, mówi, że na Białorusi sfałszuje testy DNA jako, że to nie ja jestem ojcem... co mogę zrobić?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f1b738fb04e5f65ae866bd0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[====================....................] 49% (115zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Lepiej gadaj co nawywijales.