Wpis z mikrobloga

Mam parę typów, który byście wybrali? Mogę na ten moment pozwolić sobie tylko na jeden, i nie jest to prosta decyzja mocium państwo!

#perfumy

Który zapach mocium panie?

• Tom Ford Noir Extreme 22.8% (21)
  • Rasasi Hawas 33.7% (31)
  • Dior Homme Edp 12.0% (11)
  • Bleu De Chanel 27.2% (25)
  • D&G The One for Men 4.3% (4)

Oddanych głosów: 92

• 18
@Mu5hr00m: wątpię żeby ktoś miał je wszystkie a nie chce mi się sprowadzać po 2 zapachy od osoby, już wolę sobie zbudować bazę polecanych zapachów i przejść się dwa trzy razy do wąchalni, dla mnie wygodniejsza opcja :d
@NaAdanosa: To są mega różne zapachy. Idź do sklepu i je sprawdź na spokojnie. W sephora możesz poprosić o próbkę. Pytając ludzi na tagu masz znacznie większe szanse trafić na zapach, który Ci się nie spodoba. Ja np pomimo tego, że rozumiem dlaczego ludzie uwielbiają Bleu de Chanel, sam nie potrafię ich nosić (jak większości Chanel). TF może być za słodki, a Dior jeżeli chodzi o Parfum to dla mnie ciężkie
@malani: potrzebuję perfum na co dzień, coś co by było jednocześnie nieco ekskluzywne, wyraziste, pasujące do smart casual. Masz oczywiście rację i tak powinienem zrobić, zbieram po prostu dane wywiadowcze :)
@NaAdanosa
Ale wersję Profumo?
To ciekawa opinia, chyba nie przyszło by mi do głowy że brakuje temu zapachowi wyrazistego charakteru ( ͡° ͜ʖ ͡°) szybciej bym to powiedział o hawasie albo BdC.
potrzebuję perfum na co dzień, coś co by było jednocześnie nieco ekskluzywne, wyraziste, pasujące do smart casual

@NaAdanosa: Jeżeli chcesz być oryginalny to z tej listy Dior i TF. Choć na codzień moim zdaniem nie są. Po prostu można mieć ich przesyt dość szybko :)

Wyraziste, ciekawe, a jednocześnie na codzień to dla mnie np Rasasi Al Wisam Day, Lalique Equs/Lion, Dior Homme Intense, Amouage Reflection/Dia/Beloved Man i w sumie tak