Aktywne Wpisy
Wrrronika +14
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +21
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
ale widze ze tez nie do konca osiagnalem to czego chcialem poniewaz krawedzie nie sa wygładzone, jest jakis sposob zeby to ładnie ogarnac? (chodzi mi o ta krawedz zaznaczona na czerwono
#grafika #grafika3d
Ogółem hard surface modelling to jest temat rzeka, koleność wykonywania czynności jest bardzo ważna, ogarnij podstawy z tutków na youtubie, żeby nie latać po omacku.
W sobie w odpowiedzi na tak i nie jest tylko jedna rada - chcesz, żeby Twój model miał krawędzie w równych odstępach - tylko z turbosmoothem nie muszą być tak gęsto. Poszukaj w necie, może jest w cinemie jakiś automat co ustawie krawędzie w równych odległościach - a najlepiej zrób tą ścianę (tą z czerwoną krechą)
Hide new edges i Single object i tnie sie samemu