Aktywne Wpisy
WonszWykopowy +34
GryzeKisiel +31
Pijcie ze mną kompot. Trochę się chcę pochwalić, bo wśród znajomych i rodziny nie bardzo chcę mówić ile zarabiam, ale udało mi się przebić 30k netto miesięcznie na b2b (ʘ‿ʘ) Daje mi to jakieś 24k na rękę. Owocowych czwartków nie mam, ale za to praca w pełni zdalna i pracuję w których godzinach chcę. Wcześniej zarabiałem 18k także przeskok jest dla mnie bardzo duży. Z tej okazji proszę
#zycietruckera
@CytrynowySorbet: A4 Wro-Zgorzelec to rak. Ale już po niemieckiej stronie spokój, ciekawe dlaczego?
@baobabtoudi: serio, kiedyś się śmiałem, do czasu jak zauważyłem, że włącza się zawsze w najgorszym momencie tj przy pełnym załadunku, po górach i najlepiej tuż przed pauza. Jakby nie mogli dodać funkcji informowania kierowcy że np w ciągu następnego tysiąca musi włączyć
O, południowy Ring.
@papaj_21_37: Wszystko ładnie pieknie tylko pomnóż to razy 200 na 1000 km (a pamietac trzeba, ze często taki "rozpędzony" wyprzedzacz łyka kilku kolegów pod rząd, dałby buk żeby to trwało 20 sek) . Ostatnio przez takie " to tylko 20 sek" byłem na miejscu o 12 w nocy zamiast o 10 (╯°□
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora