Wpis z mikrobloga

@Bin_Laden: trzeba się było odwołać, bo mają filmy zawsze do wglądu. 100€ i punkcik

@CytrynowySorbet: A4 Wro-Zgorzelec to rak. Ale już po niemieckiej stronie spokój, ciekawe dlaczego?

@baobabtoudi: serio, kiedyś się śmiałem, do czasu jak zauważyłem, że włącza się zawsze w najgorszym momencie tj przy pełnym załadunku, po górach i najlepiej tuż przed pauza. Jakby nie mogli dodać funkcji informowania kierowcy że np w ciągu następnego tysiąca musi włączyć
Z dalszych wyliczeń wychodzi na to, że jazda za mną zajmie Ci mniej niż 20 sekund

@papaj_21_37: Wszystko ładnie pieknie tylko pomnóż to razy 200 na 1000 km (a pamietac trzeba, ze często taki "rozpędzony" wyprzedzacz łyka kilku kolegów pod rząd, dałby buk żeby to trwało 20 sek) . Ostatnio przez takie " to tylko 20 sek" byłem na miejscu o 12 w nocy zamiast o 10 (°
@CytrynowySorbet: dajcie wy mi zdjecia tych tirow, co sobie wzajemnie na zderzakach siedza, bo nie jestes pierwszy co o tym pisze, a ja jakos pomimo okolo 10 lat na A1 od Gdanska do konca i potem A4 do samej granicy ukrainskiej takich akcji nie widzialem. Zawsze byla odleglosc bo raczej zdaja sobie dobrze sprawe z tego ile waza, no ale po odcinku Wroclaw - Niemcy nie jezdze to moze sie tam
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Prusti: spójrz na moje zdjęcie 3 komentarze wyżej, przypatrz się na moją świecąca na biało obrysowke naczepy a odległość do zderzaka tej Scanii, jakieś 5m max co bylo.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Prusti: Od mojej białej owiewki do obrysówki jest 13,5m a odstęp od Scanii to jest ułamek tego, nawet uwzględniając przekłamanie lusterka. A za bezpieczny odstęp przy 90km/h uznaje się 50m