Wpis z mikrobloga

PAN PREZES SŁOŃCE POLSKI ZYGMUNT SOLORZ ŻAK I JEGO PRETORIANIN MARIAN KMITA PO RAZ KOLEJNY KIWAJĄ WIELKĄ REWOLUCJĘ MEDIALNĄ XDDD Saleta podpisał umowę z Polsatem na wyłączność i z końcem lipca prawdopodobnie zniknie z programu tych walkach który prowadzi z Pinderą. Wcześniej program o Bundeslidze nie pyknął, bo Wichniarka nie pożyczyli, potem Eleven im podebrało tego typa od Parku Maszyn (chociaz tutaj to pewnie była inicjatywa Mirosławskiego żeby sprzedać prztyczka w nos Stanowskiemu) i teraz to. Ciekawe czy znowu Durdę wcisną czy ubiją formata ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kanalsportowy #boks
  • 10
@nikolaj92: Wiem wiem, ale raczej mają dużą niezależność więc nawet jeżeli to gdzieś z góry było inspirowane to i tak Mirosławski ze Stanowskim mają kosę, więc nie trzeba by go długo namawiać żeby zrobić im psikusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem wiem, ale raczej mają dużą niezależność więc nawet jeżeli to gdzieś z góry było inspirowane to i tak Mirosławski ze Stanowskim mają kosę, więc nie trzeba by go długo namawiać żeby zrobić im psikusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@pawelososo: Wiesz może z jakiego powodu mają kosę?
@Dr_Manhattan: Ogólnie to było tak, że chyba byli w spoko relacjach jak lata temu Mirosławski jeszcze pracował w SportKlubie to Weszło patronowało ten program As wywiadu który Mirosławski prowadził i nawet Stanowski był tam gościem. Kilka lat potem Mirosławskiego wzięli do tworzącego się wtedy Eleven, Stanowski mniej więcej w tym samym czacie wypuścił swoją książkę i zaczął produkować Stan Futbolu, który najpierw leciał na YT, potem pojawił się na antenie SportKlubu