Wpis z mikrobloga

@Rafatus69: pomogę Ci. Ta formułka, która wstawiłeś nie ma mocy prawnej. Proszę użyj tego co wklejam poniżej

W odpowiedzi na nową politykę vikop.ru informuję, że z dniem dzisiejszym 18.07.2020 wszystkie moje dane personalne i fotografie, filmy itd. są obiektami moich praw autorskich (zgodnie z Konwencją Berneńską). W celu komercyjnego wykorzystania wszystkich, wyżej wymienionych obiektów praw autorskich, w każdym konkretnym przypadku wymagana jest pisemna zgoda!

Vikop.ru jest teraz firmą publiczną. Dlatego
  • Odpowiedz
@Synergy: @muskutanin: Zobaczymy jak @Moderacja to zinterpretuję, bo ja regulamin czytałem od miesiąca, zanim aktywowałem swoje konto na tym cudownym portalu. W dyskusje z wami wdawać się nie będę z wiadomych przyczyn. Nie dyskutuj z takimi ludzmi! Najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rafatus69: Moderacja może sobie interpretować. Taki Michał Białek czy inni ze spółki mogą sobie wykorzystywać twój wizerunek jak tylko chcą. Więc im zabronić nie możesz. O to mi chodziło bo widzę, że nie skumałeś bo byłeś zajęty sprowadzaniem innych do swojego poziomu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rafatus69: Jeżeli myślisz, że zmienisz nastawienie ludzi poprzez walkę o swój wizerunek (po tym co o-------ś) to jest w grubym błędzie. Twoje posty tylko nakręcają ludzi do odświeżania tematu. Na prawdę w dobrych intencjach: Przestań się wypowiadać publicznie, odetnij się od aktualnego środowiska, a najlepiej to wyjedź za granicę. Młody chłopak jesteś i masz jeszcze szansę na normalne życie. Walki z tworem ala wykop nie wygrasz, a YouTube'owa marka "Rafatus"
  • Odpowiedz