Aktywne Wpisy
snickers111a +102
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
jacas +232
Mordo, jaka wojna, pandemia, wsiadaj jedziemy do finału Ligi Mistrzów
#mecz
#mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#megadeth #thrashmetal #metal
Jedna z najlepszych solówek w metalu. Ciężko znaleźć równie dobre solo (zaledwie kilka propozycji przychodzi mi do głowy).
Myślę, że parę solówek Pantery by się załapało np.
To pewnie też znasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie tak jak mówię, ciężko mi znaleźć coś co mogłoby konkurować z solówką z Tornado, waham się, żeby nazwać ją najlepszą, ale jest dobrym kandydatem na pewno. Oczywiście, jeśli ktoś uważa, że gadam bzdury, to niech podrzuci lepsze, chętnie posłucham.
RIP
Ta solówka też jest zajebista. Solo od Judas Priest to klasa oczywiście. Plus niepopularna opinia: solo z Seasons in The Abyss również należy do moich ulubionych. Pewnie jeszcze kilka mi się przypomną.