Aktywne Wpisy
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
RedBulik +655
Niewidzialny bohater w walce z katonacjonalistycznym ekstremizmem i o równość dla wszystkich. Niekwestionowany arcymistrz w wywoływaniu ataku płaczu u prawicowych foliarzy. Każda foliarski "niezależny" portal go zna. Nienawidzony przez nazioli, homofobów, rasistów, katoli i innych szurów. Poświęca swoje życie i majątek wyższemu celowi. Inwestor i biznesmen, któremu memcen i konfederaccy baroni paróweczkowi do pięt nie dorastają. Światełko nadziei w ciemniackiej, pisowskiej piwnicy.
Szanujesz - Plusujesz
#codziennysoros #bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #polityka #soros #polska #bekazkonfederacji
Erdogana.
Putina
Netaniahu
Orbana.
Każdy musi zdecydować jakie wartości ceni i z kim chce stać w jednym szeregu .
Albo z Sorosem, albo z tą czwórką.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu