Wpis z mikrobloga

@janushek: O rety, wreszcie jakieś większe zmiany niż lista nazwisk i tekstury? :D

Z ciekawości:
FIFA od gry FIFA 17 (czyli 2016 roku) działa na silniku Frostbite 3.0

PES od gry PES 2014 (czyli 2013 roku) działa na silniku Fox Engine

#teampes
  • Odpowiedz
@Mruvek: Jasne mam 20 ale tylko dlatego, że była razem z konsolą. FUTa mogli załatwić aktualizacją po za tym ten tryb jest największą patologią tej gry( ͡° ͜ʖ ͡°) Rozumiem jakbyś oparł się o tryb VOLTA ale oparł się na nabijaniu kieszeni EA. Fifa to patologia ale dzieciaki wydaja kasę i cieszą się, ze maja Cristiano w tali( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@MxS89 nie da się grać w 2021 w FUT20. Trzeba kupić Fifę21. I spędzić tam 500zl. Mogliby wydać aktualizację do obecnej za 200zl. Nic by to nie zmieniło. Mogliby za darmo wydać grę i opierać się na mikrotransakcjach. Mogliby też wydać grę za darmo i nic nei zarabiać na niczym. Wtedy dopiero byśmy nie byli ruchani!
Mogłaby być fifa na abonament - 20zl/mies jak mmo. I wyjdzie to samo.
Jak ktoś kupuje
  • Odpowiedz
@Mruvek: Ty sam siebie nie słyszysz. EA nie dodaje praktycznie niczego nowego oprócz składów. Żąda przy tym 300zł jak za nową grę. Karty w FUT dalej zostają które można kupic za realna gotówkę. więc jest to ta sama gra gdzie rdzeniem jest FUT który opiera się albo w bezsensownym grindzie albo realnej gotówce. Więc mamy grę która kosztuje normalnie+posiada mikropłatności. Skoro nie widzisz w tym nic złego no to zazdroszczę( ͡
  • Odpowiedz
  • 0
@MxS89 nie da się kupić kart za gotówkę. Nie wydałem złotówki i dobrze się bawiłem od września do czerwca.
Jak ea nie dodaje nic nowego? W fucie masz co robić jakbyś grał 10h na dobę. Co parę dni jest nowa zawartość, wyzwania - zatrzymałś się na PS2, żeby nie zauważyć że gry teraz to live service? Place 200zl za możliwość grania nowego sezonu fut.
Jestem idealnym klientem bo odpowiada mi ich produkt
  • Odpowiedz
@Mruvek: FanBoy sorry że poruszyłem tak ważny dla ciebie temat ()Metacritc ocena użytkowników 1.1, Ocena krytyków 79. Bardzo dobra gra to jest( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozdrawiam cieplutko()
  • Odpowiedz
  • 0
@MxS89 3tys ocen, 20mln sprzedanych kopii. Nawet się nie osmieszaj podawaniem review bombingu na MC jako argument czegokolwiek. TLOU2 też miało ocenę 1.
Nie jest bardzo dobra, ale lepszej pilki nie ma. A sam FUT jest bardzo dobry. O czym świadczy to ile w niego ludzi gra, a nie ilu płaczków jak ty pójdzie wylać żale w komentarzach i ocenach.
Nie fanboy, tylko nie lubię jak ktoś robi #!$%@? z logiki.
  • Odpowiedz
@Mruvek: FUT to coroczna maszynka do nabijania kieszeni EA. Na allgro jest od groma osób kupujących paczki z fifacoins i skończ opowiadać że tak nie jest bo zachowujesz się jak fanatyk a to tylko gra( ͡° ͜ʖ ͡°) FUT to największa patologia która ociera się o hazard. Ty jesteś idealnym kliemtem bo jesteś już nie graczem Fify tylko fanatykiem więc dalsza rozmowa nie ma sensu.także papatki xD
  • Odpowiedz
  • 0
@MxS89 ale jak nie jest xD? Że ludzie wydają setki na paczki i EA na tym zarabia miliardy? No pewnie ze tak jest.
Cxy trzeba chociaż pół dolara wydać żeby gtac? W żadnym wypadku - i o tym mówiłem.
Nie ma sensu dalsza rozmowa jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Najpierw mówimy o tym czy coś EA dodaje do gry cxy nie, a ty nagle teraz ze to hazard xD no to
  • Odpowiedz
@janushek w sumie fajne rozwiązanie, zamiast wciskać, ze to turbo nowa gra, mówią wprost, że mały apdejt. 30-40zl w grudniu dam, ale początkowe 108zl to ni hu hu (cena na Stefan, ja gram.na Xboxie)
  • Odpowiedz