Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +28
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Fennrir +113
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
@lronman: Jako osoba nie potrafiąca przeczytać ze zrozumieniem pięciu prostych słów (być może ten przeklęty przecinek sprawił, że przegrzały Ci się zwoje), nie masz niestety kwalifikacji do wypowiadania się na temat inteligencji. Pogódź się ze swoimi ograniczeniami intelektualnymi, naucz się przyznawać do błędu i daruj sobie prymitywne docinki, którymi tylko potwierdzasz swoją intelektualną miałkość.
Pozdrawiam.
@lronman: Wiem, że w internecie można znaleźć informacje, że wykop to portal dla przygłupów i zapewne to właśnie skłoniło Cię do rejestracji tutaj. Niestety nie do końca tak to działa.
Po pierwsze w naszym kraju musi być prezydent z opozycji rządowej bo mało, który by się odciął od swojej macierzystej partii (chociaż Trzaskowski zwracał uwagę na takiego co jednak będzie bardziej samodzielny). Uważam, że dobrym jest jak urząd prezydenta i premiera nie jest obsadzony przez polityków z tej samej partii i zawsze tak głosowałem aby byli oni z