Wpis z mikrobloga

Hahaah wiesz dlaczego jestem taki i nie boję się konswekwencji? bo mnie stać. Wszyscy myślą, że pracuję na zmywaku w angli jak jakiś zjeb z wyrokiem hahahhahhahha. Twoja stara jak by zobaczyła mój świstek to sama by mi obrabiała. Podpowiem tobie, że podatków mam 3000 euro oficjalnie więc przelicz dochody
@Hjuston24: Kolego, nie chce być niemiły, ale przecież po tym co piszesz, po twojej inteligencji jednoznacznie widać, że jesteś jakims robolem. Do tego widać, że masz jakiś dziwny żal do Polski, że musiałeś z niej wyjechać. Zresztą 3000 euro podatku, wcale nie świadczy o jakichś bardzo wysokich zarobkach, jak na kogoś żyjącego np. w Niemczech. Pozdrawiam.
@barti69: Dlaczego? dlatego , że bronię swojego wizerunku w internecie gdy ktoś chce wykupywać moją starą? Gdy jakiś dzieciak pluje mi w twarz w internecie myśląc, że pracuję na zmywaku jak połowa patologii z polski?
Dlaczego mam być robolem pracując na komputerze? mając często dochody większe niż wasze roczne, dlaczego posiadam najlepsze ubezbieczenie w europie o którym wy nawet nie słyszeliście? dlaczego mam żal do polski..bo jest zacofana 100lat większość z
@Hjuston24: Nie znam Cie, wiec oceniam na podstawie tego co piszesz. W twoich wpisach nie widze intelektualisty, tylko robola. Wybacz, może się myle.

Przede wszystkim nie wiem co chcesz udowodnić na tagu KONONOWICZ. Dwa, nie mam pojęcia jakie dla Ciebie znaczenie ma co kto o tobie pisze w INTERNECIE. Co to zmieni w twoim życie, troli się blokuje i idzie dalej.

Napisałeś że masz pewnie znacznie większe dochody ode mnie, że
@barti69: Traktujesz słowa ogólne jako skierowane w Ciebie. Jesteś człowiekiem z problemami lub wiele w życiu przeszedłeś. Miałeś kontakt z biedą lub nadal masz. Jesteś dosyć inteligentną osobą lecz nie na tyle by z tego czerpać zyski. 3000 euro oficjalnie nie mam lewych rąk więc mam też inne dochody !!! i samemu a jestem z rodziną. Omijasz tematy!!! Nie mieszkam w niemczech. Nie mam kompleksów i zawsze traktowałem ten tag jako
@barti69: Przestań bo mi nawet nie chodzi by było na moje. Wpadam na tag raz na 2 tygodnie a raz na miesiąc popiszę i troszkę potroluję z kolegami. Swoje dochody ujawniłem wyłącznie ośmieszając dzieci, które mąją dychę na koncie siedzące jak zombie na tagu. Bywaj zdrów