Wpis z mikrobloga

@xydeN-: #!$%@?, bo nie jestem żadnym peowcem. Powiem więcej, 5 lat temu glosowalem na Dudę, teraz nie bo mnie oszukał - mial być prezydentem centrum i dialogu, a okazał się długopisem
@AgentGRU: Ja nikogo nie oceniam czy jest miernotą czy nie. Pewne jest to że kaczka doszedł dalej niż ty ( ͡° ͜ʖ ͡°) A był miernotą więc kim jesteś ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nikogo nie oceniam czy jest miernotą czy nie.

@varmiok: chciałbym nikogo nie oceniać, ale niestety władza nonstop sugeruje mi że nie zasługuje na miano Polaka i raz za razem kopie mnie po dupie
@AgentGRU: Tak,a teraz dałeś głos na Trzaska bo to on mowil ,że bedzie prezydentem centrum i dialogu i tak to się kręci w tej Polsce. Nawet mi cie nie żal cebulaku,że jestes podatny na obiecanki ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak,a teraz dałeś głos na Trzaska bo to on mowil ,że bedzie prezydentem centrum i dialogu i tak to się kręci w tej Polsce. Nawet mi cie nie żal cebulaku,że jestes podatny na obiecanki

@xydeN-: a jaki miałem wybór? xD w pierwszej turze głosowałem na Hołownie, nie przeszedł, więc teraz miałem do wyboru albo status quo, albo minimalną ale jednak szanse na zmiane. Cebulaku.
Tylko uważaj żebyś sie nie zesrał przypadkiem.

cebulaku

Wmawiaj sobie te szanse na zmiane wmawiaj.

@xydeN-: weź się chłopie nie ośmieszaj, sam chcesz zmiany a przychodzisz tu, wyzywasz mnie, wyśmiewasz i używasz kloacznego języka.
@AgentGRU: ja chce zmiany? A gdzie niby tak powiedziałem? Jestes żalosny bo nie zauważasz ,że PO-PiS to jedno i to samo gówno kopiące #polska i jesteś jednym z tych w PL ,który mysli ,że coś zmieni bo wybierze inną władzę niż PiS a jak by się okazalo ,że Trzask jest tak samo zły jak Duda to przy najbliższej okazji nowych wyborow na prezyden. gdyby startowałby kandydat z PiSu to wybrałbys znowu
@xydeN-: tobie się styki przepalają bo się gotujesz jak czajnik. Chyba jasne że jak piszesz że PISPO to jedno gówno, to chcesz zmiany. No chyba że lubisz gówno, to ja nie wnikam. EOT.