Aktywne Wpisy
iErdo +1722
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
ArnoldZboczek +232
Nadeszła majówka, ruszam w trasę, u mnie kamerka przod-tyl gotowa. Ciekawe ilu debili do zgłoszenia nagra się w tym roku, bo w ubiegłym skuteczność zgłoszeń 100%. Szerokiej drogi i nie wahajcie się zgłaszać nagranych idiotów, bo wbrew opinii na wypok, o ile zgłoszenie na #stopagresjidrogowej jest zrobione prawidłowo, skuteczność #policja jest bardzo wysoka w karaniu drogowych poganiaczy i szeryfów.
#polskiedrogi #drogi
#polskiedrogi #drogi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop uczy:
- jeśli jesteś kobietą po 30lvl to nie już masz wartości
- jeśli jesteś nawet wdową z trójką dzieci to jesteś puszczalska i nie masz prawa szukać miłości
- jeśli masz nadwagę, dziecko i jesteś po 30 to w ogóle jesteś podczłowiekiem
- jeśli nie uprawiasz seksu na trzeciej randce to jesteś księżniczką, w okół której trzeba skakać
- jeśli uprawiasz seks na pierwszej randce to jesteś puszczlska
- jeśli spełniasz jeden warunek bycia podczłowiekiem (nadwaga/dziecko/30lvl) to nie masz prawa mieć wymagań, sama powinnaś oferować seks i nie oczekiwać dłuższej znajomości
- kobieta powinna być dziewicą, a facet może chodzić na dziwki - fizjologia oczywiście
- jeśli jesteś kobietą i wyjdziesz w miejsce publiczne z dzieckiem to należy założyć kaganiec aby nic nie mówiło, a w ogóle to nie powinnaś mieć dzieci skoro nie stać cie na nianie, aby z nim została
- każde wyjście z nie daj Boże czarnym dzieckiem, nawet gdy czarny tate jest w robocie, będzie nasuwać śmiechy "hehe, wyszedł po bułki 3 lata temu i nie wrócił"
- radość z dzieci to bycie typową p0lką
- bycie na utrzymaniu męża, na rzecz zajmowaniem się domem, to bycie p0lką, pasożytem który prędzej czy później zdradzi
- zakończyłaś związek? Było toksycznie? Na pewno Twoja wina, on nie jest niczemu winny
- lecisz na jego szczękę/kase/180cm wzrostu
- Programujesz? Chyba pralkę, haha
- masz 25% body fatu? jesteś ulana
- masz licencjat/inżyniera/magistra? Łe, każdy pacan teraz może mieć. Praca dyplomowa to taki dłuższy essej, mc donad już na ciebie czeka
- jestem tradycjonalistą - moja dziewczyna będzie gotować, sprzątać, zajmować się domem, będziemy mieć dużo dzieci. Wspólnota majątkowa? Haha, co za debil bierze ślub bez rozdzielności. Ona może sobie zarobić, kto jej broni?
- żyjesz z instagrama? Pokazujesz ubrania na swoim ciele? Szlauf, weź się do roboty a nie tylko fotki i fotki.
- interesujesz się kosmetykami, moda, odrobine siłownią i dieta? To nie zainteresowania, kolejna insta gwiazdeczka. Nie to co zwykła fajna dziewczyna, bez makijażu i z zainteresowaniami
( ͡° ʖ̯ ͡°) daleko mi do feministki, ale zwyczajnie jest mi przykro od ilości ataków które widzę i czasami doświadczam.
@XXUnthinkableXX: Powiedział gościu z tęczą na avatarze gloryfikujący III Rzeszę xDD
https://www.wykop.pl/wpis/50498033
@xigapot505: ze co?
@xigapot505:
wokół
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu