Aktywne Wpisy
quaz2020 +73
dziś w nocy nadszedł ten wyczekiwany moment, otóż urodziła mi się zdrowa córa, mimo, że były małe kompilacje podczas porodu i skończyło się na cesarskim cięciu - wszystko się udało w pełni i mała jest już z nami (づ•﹏•)づ moja różowa też czuję się dobrze i jest szczęśliwa. jedynym minusem było to, że nie chcieli mnie wpuścić na blok a mieliśmy zaplanowany poród rodzinny, chciałem wykonać
qwertyuop +26
#danielmagical
I jak tam CSI wykopki dopiero teraz skapneliscie sie ze live na striktoku sa dla zmylki? A prawdziwy strim leci z raszeji 4? Dzisiejszy FAS atak udowodnił ze żadnej przemiany nie ma i nie będzie a interes się kreci dalej ale pod zmienioną marka i pod przewodnictwem nowego majstra mrugaly, dyrektor główny jest ten sam ( ͡º ͜ʖ͡º)
I jak tam CSI wykopki dopiero teraz skapneliscie sie ze live na striktoku sa dla zmylki? A prawdziwy strim leci z raszeji 4? Dzisiejszy FAS atak udowodnił ze żadnej przemiany nie ma i nie będzie a interes się kreci dalej ale pod zmienioną marka i pod przewodnictwem nowego majstra mrugaly, dyrektor główny jest ten sam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#littlefighter #lf2 #retrogaming #gry #staregry
Jak coś to pisz PW. ( ͡º ͜ʖ͡º)