Wpis z mikrobloga

@xJakuzo: Dzięki za propozycję, ale nie mam możliwości wystawiania czegokolwiek z cenną inną niż proponowane. Za niski poziom tunera czy coś.

Kiedyś miałem małą obsesję na punkcie FH4 i kompletowałem auta, ale na początku roku coś się posypało z profilem gry, więc z 1,5 roku zbieractwa poszło się walić, a support olał temat. Stwierdziłem, że skoro jednym pstryknięciem można wszystko w tej grze stracić, to szkoda mi życia na grind.
  • Odpowiedz
@Rafalski45: ile razy podchodziłem do rankingowych, tyle razy były problemy. Albo dziwne naliczanie punktów, albo ludzie pałający chęcią zemsty, bo ich wyprzedziłem, albo po prostu spychacze. To nie dla mnie, ja chce się rozerwać przez godzinę, a nie czytać potem ciąg świadomości od jakiegoś dzieciaka, który wali we wszystkich na każdym zakręcie
  • Odpowiedz
@panato: a np w takim ranku drużynówka, jestem z przodu i widzę, że mój ma lepiej zrobione auto, to zmieniam tor jazdy, żeby wszedł przede mnie, a k---a znajdź takiego drugiego idiotę jak ja, żeby zrobił to samo w odwrotnej sytuacji. Nie k..wa, wypchnie cię, byle być pierwszy na mecie
  • Odpowiedz
@SebaD86: nie wiesz może, czy jest jakiś ban za takie wychodzenie z gry i ewentualnie na jak długo. Sprawdziłem, ale się cykam. Choć cykorem nie jestem w przeciwieństwie do PADʕʔ
  • Odpowiedz
@Rafalski45: nie ma. Jak dużo ludzi wychodzi z drużyny, to też wychodzę. Zalicza bez problemu. Tak samo jak Ci zerwie połączenie, to też zaliczy po czasie.
Fakt faktem, długo się czeka na zebranie ekipy, ale to raczej wina serwerów Forzy niż bana.
  • Odpowiedz