Myślę, że mecz Cracovii z Legią to ustawka. ( ͡°͜ʖ͡°) Pewnie Filipiak zadzwonił do Mioduskiego i mówi mu: "Szopen, słuchaj. Wy i tak celujecie w mistrza, ten puchar to wam na ch.. potrzebny. My z ligą jesteśmy w dupie, przepieprzamy taśmowo, a ja z Michałem mamy wspaniałą wizję i musimy grać w pucharach, żeby ją zrealizować. To jak? Teraz wy nam, a w lidze my wam?" ( ͡°͜ʖ͡°) #pilkanozna #pucharpolski #ekstraklasa
@Jegwan: 1:0 nie jest dobre, bo gdzieś się przypadkiem odbije i już mamy 1:1. 2:0 to już całkiem niebezpieczny wynik, więc dla pewności Vuković wpuścił Stolarskiego, żeby osłaniał Wdowiaka, gdy ten będzie ustalał wynik.
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#pilkanozna #pucharpolski #ekstraklasa
@Jegwan: 1:0 nie jest dobre, bo gdzieś się przypadkiem odbije i już mamy 1:1. 2:0 to już całkiem niebezpieczny wynik, więc dla pewności Vuković wpuścił Stolarskiego, żeby osłaniał Wdowiaka, gdy ten będzie ustalał wynik.
@klcn123: a ja myślę że są #!$%@?