Wpis z mikrobloga

Chciałem sobie podłączyć słuchawki bezprzewodowe Xiaomi do swojego Fenix 6 ale Garmin ma w dupie xiaomi bo nie działa regulacja głośności i grają na pełnej ... co nie badzo mi pasuje. Teraz dopiero doczytałem że garmin poprawnie obsługuje tylko określone modele słuchawek. Qwa zegarek za 3k .... a cały czas miałem takie dobre zdanie o nim.
#garmin #fenix6
  • 10
  • Odpowiedz
Chińskie też obsługuje, mimo że ich nie ma na tej ich „białej” liście. Używałem Meizu EP52 lite, Tronsmart Spunky Beat, Tronsmart Onyx Ace. Każde z nich da się sterować głośnością.
  • Odpowiedz
@tifoso: Ja używam Xiaomi Earbuds i nie mogę :( a nie chcę innych bo te mi dobrze "leżą" i do brzmienia się też przyzwyczaiłem. Mam tylko nadziję że będą te białą listę rozwijać.
  • Odpowiedz
@tifoso: Same słuchawki nie posiadają regulacji głośności. Sterować głośnością można tylko z urządzenia, cały czas miałem sparowane z telefonem i było ok. A w zegarku pokazuje się ikona regulacji, pasek się przesuwa ale cały czas grają na full.
  • Odpowiedz
@tifoso: @Cinekk: Z tego co czytam to na dniach ma wyjść nowy update 10.0 i w nim poprawiono obsługę jakiś słuchawek, co prawda nie xiaomi ale domyślalm się że to chodzi raczej o kontroler który w nich jest. Liczę na to że to właśnie taki sam jak w Xiaomi, zobaczymy.
  • Odpowiedz
@maQus: To jest niby oficjalna lista, ale z tego co piszą użytkownicy to działają też inne słuchawki. Wszsytko pewnie zależy od elektroniki słuchawek. Moje Xiaomi Earbuds też grają ale cały czas na maxa, brak regulacji głośności. Wczoraj z ciekawości zainstalowałem najnowszą wersja oprogramowania (Beta) bo niby wprowadzili obsługę głośności w jakiś słuchawkach ale niestety moje słuchaki zachowują się dokładnie tak samo jak wcześniej.
https://support.garmin.com/en-US/?faq=FnVJLBvvw51RfH3OE2YUO6
  • Odpowiedz