Wpis z mikrobloga

#gorzkiezale

Przypadkowo spotkałem się z taką laską na ulicy, którą znam, ale żadna większa relacja mnie z nią nie łączy. Fajnie ubrana, w krótką spódniczkę, buty na koturnie, opalona. Mówi do mnie czy wpadnę wieczorem, bo jest już wolna xD

Niby fajnie ale...

#rozowepaski - czemu nie dbacie o takie detale? Jak mozna do czegoś takiego dopuścić, tak samo jak włosy na rękach xD
  • 26
@davidero69: każdy człowiek ma jakieś owłosienie na ciele niezależnie od tego czy jest facetem czy babą. Twoje owłosienie też Cie obrzydza? Jakby to nie jest tak, że laski są jakieś super obdarzone gładkim ciałem, to, że koleżanka miała " truskawkę na nogach " nie znaczy, że o siebie nie dba. Czasem mimo starań się ona pojawia mimo dbania przed goleniem żeby jej nie było i nie ma się do końca na
@0Titi0: czyli laska ma mieć prawo wymagania co do wzrostu, twarzy, uszy, włosów u faceta, ale facet nie może wytknąć kobiecie wad skóry, które można zniwelować poprzez np. zgolenie włosów z rąk, albo wybranie się na depilację laserową, skoro po zwykłej są problemy z "truskawką" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@agaja:
@davidero69: ale ze o czym Ty piszesz?

Każdy ma prawo do wymagan, ale też trzeba mieć świadomość, że inni Twoja opinie beda mieć gdzieś i nie będą wydziwiać dla obcego człowieka.
@agaja: no i ok, ale ja się pytam:

skoro laski uważają, że nie będą wydziwiać, bo facetom się to nie podoba i mają w dupie ich opinie, to dlaczego same WYMAGAJĄ od facetów włosów, zarostu albo choćby golenia jaj xD Panowie powinni mieć #!$%@? na to tak samo jak laski na swoje wady.
@davidero69: No to niech maja #!$%@?, jak najbardziej.
To raz.
A dwa - jakie kobiety? Kobiety to nie jest jakiś kolektyw, że mogą mieć jedno wspólne zdanie tylko.

Miej też w nosie wymagania obcych babek, dużo lepiej się żyje nie przejmujac się takimi #!$%@?.

Zresztą popatrz jakie to by było głupie. Tobie się nie podoba jedno, Twojemu koledze drugie, komuś tam 3.. I każda kobieta ma się dostosowywać do wymahan każdego