Wpis z mikrobloga

Mówcie co chcecie o poprzednich prezydentach: Wałęsie, Kwaśniewskim, Kaczyńskim i Komorowskim. Że jeden lubił a-----l, inny głupoty gadał. Ale NIGDY, PRZENIGDY nie było jeszcze tak, żeby były takie niepokoje społeczne, dochodziło do przepychanek, przecież ludzie się prawie biją na wiecach! Niedługo dojdzie do jakiegoś tragicznego nieszczęścia (,)

Nikt tak nigdy nie podzielił Polaków jak #pis.

#wybory #bekazpisu #polska
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DoloremIpsum: to nie PiS tępa dzido tylko J----y POPiS. Wbijcie sobie to raz na zawsze do tych łbów że latami dzielą społeczenstwo i rządzą. Raz jedni, raz drudzy a na wyborach 3/4 głosujących głosuje na nich bo są za tępi żeby ogarnąć że zostali zmanipulowani przez ten system media itp. J--------e!!!!!
  • Odpowiedz
@DoloremIpsum: tak bo 1 propsujesz tym sposobem s---------e po. 2. Nie myślisz podczas pisania lub robisz to dla beki co jest jeszcze gorsze. 3. Manipulujesz swoją wypowiedzią potencjalnie niezdecydowanych wyborców podczas gdy i pis i po to praktycznie to samo. 4. Przez takie wysrywy wojenka tych z-------h partii trwa w najlepsze bo się sama kręci przez takie osoby jak ty. Wymieniać dalej?
  • Odpowiedz
@DoloremIpsum: nie pisz już do mnie bo w pracy jestem i nie chce mi się wchodzi w dyskusję na temat słów tępa dzida. Ty nawet nie czytasz ze zrozumieniem bo jedyne co zrozumialas we wszystkim co napisałem to tępa dzida. Co swiadczy tylko o tobie i sama sobie odpowiedz czy dobrze czy zle. Ps nie bedę normalnie dyskutował z osobą co wstawia takie gównowpisy i nie myśli co pisze bo
  • Odpowiedz